Roxana este noua concurentă de la Puterea dragostei! Frumoasa blondină, suspectată că a trecut pragul casei cu o misiune clară! Care este adevărul?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2021, 21:56
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)

Roxana, noua concurenta care a pasit in casa Puterea dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Roxana, noua concurentă de la Puterea dragostei și-a făcut apariția în casa iubirii, în prima ediție a acestei săptămâni!

În Gala de duminică a emisiunii Puterea dragostei, care a fost că de obicei una plină cu multe momente tensionate, la finalul căreia Cristina Mihaela a anunțat eliminarea Antoniei. În prima ediție a acestei săptămâni, o nouă concurentă și-a făcut apariția în casă iubirii spre marea uluire a băieților. Frumoasă Antonia a mărturisit în Gala de duminică faptul că regretă enorm că nu a reușit să își întâlnească adevărată iubire în cadrul emisiunii așa cum speră atunci când a venit plină de entuziasm.

Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre frumoasa blondină? 

Cine este Roxana, noua concurentă de la Puterea dragostei!

Roxana este cea mai noua concurentă de la Puterea dragostei, care a făcut furori printre băieți încă de cum a intrat în emisiune datorită aspectului ei uluitor. Această a fost luată în colimator de mulți dintre concurenți, care și-au dorit să descopere cât mai multe detalii despre viață să personală.

Majoritatea băieților au fost încântați de apariția Roxanei și curioși să afle cât mai multe lucruri despre fostele relații. Astfel, concurenții i-au adresat multe întrebări, încă de cum a pășit în casă Puterea dragostei. Însă de departe cel mai interesat și încântat de venirea Roxanei a fost Mădălin, cel pe care la un moment dat tânăra și-a dorit să-l invite la dans, spre nemulțumirea tuturor celorlalți băieți.

Pe de altă parte, Radu a fost convins încă de cum a intrat Roxana, că această îl cunoaște deja pe Codruț și că a intrat cu o anumită misiune în casă Puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana a mărturisit că are 23 de ani și este în zodia Pești și provine din Mangalia. La un moment dat însă și alți băieți l-au acuzat pe Codruț că o știe dinainte pe Roxana, însă tânărul a negat vehement, la fel că și nouă concurență care a spus răspicat că nu știe pe nimeni.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei, 17 noiembrie 2021: Radu, dorit de o altă concurentă: "Sunt îndrăgostită de tine"! Momente grele pentru Adelina

În cele din urmă, Roxana l-a invitat pe Mădălin la primul dans în casă Puterea dragostei, spre uluirea tuturor. Tânărul s-a arată extrem de încântat și de nerăbdător să se apropie de frumoasă blondina. Rămâne de văzut dacă se va înfiripă o idilă între cei doi, după plecarea Antoniei.

Citeste si: Radu și Mădălin, la un pas de altercație în casa Puterea dragostei! Aflați până unde se va ajunge marți, într-o ediție incendiară de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.