Situația scapă de sub control în casa Puterea dragostei! Ana și Daniela, la un pas de o altercație aprigă! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 nov 2021, 01:46
video Foto(4)

Tensiunile ating cote alarmante în casa Puterea dragostei, unde Ana și Daniela ajung la un pas de altercație!

Săptămâna continuă într-o atmosfera tensionată în casa Puterea dragostei, unde vor izbucni și în ediția de joi multe certuri și conflicte aprige între unii dintre concurenți. Deși intrarea în casă iubirii a noii concurente, Roxana, părea că a adus o ușoară calmare a spiritelor, în ediția de joi, lucrurile se vor precipită din nou, mai ales în rândul fetelor, acolo unde se vor iscă noi certuri incredibile.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei poate fi urmărita și în mediul online. Îndrăgita producție matrimonială este difuzată și live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Radu va fi din nou mărul discordiei, deoarece Ana și Daniela încep să devină geloase una pe cealaltă, spre marea uluire a Adelinei, care va decide să se retragă definitiv din calea controversatului concurent.

Ana și Daniela, la un pas de o altercație aprigă!

Deși în ultima vreme Radu a încercat să se reapropie de Adelina, tânăra pe care a admirat-o încă de la începutul noului sezon al emisiunii, lucrurile par din ce în ce mai confuze în sufletul lui, mai ales după ce Ana și Daniela au dat semne că îl plac și au început să se lupte pentru a-l cuceri.

La un moment dat cele două rivale Ana și Daniela vor ajunge să se contreze și să își spună replici acide și jignitoare. Și mai mult decât atât, cele două vor ajunge la un pas de a se lua la bătaie, însă colegele lor vor interveni rapid pentru a calmă spiritele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, tot in casa fetelor va izbucni o noua disputa intre noua concurenta Roxana si Ana, care ajung si ele la un pas de un conflict violent. Ana va fi deranjata de faptul ca Roxana va interveni in mod uluitor in discutia ei cu Daniela. In cele din urma, Roxana va parasi platoul emisiunii pentru a nu se isca o altercatie puternica. 

Tot in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, Radu se va confrunta cu decizia radicala luata de Adelina, care ii va spune verde in fata ca nu mai vrea sa aiba

de-a face cu el. Tanara pare mai hotarata ca oricand sa renunte definitiv la Radu, in ciuda eforturilor depuse pentru a forma un cuplu cu el. 

"De azi inainte nu te mai baga in seama cu mine, atat!", spune Adelina.  

Citeste si: Roxana este noua concurentă de la Puterea dragostei! Frumoasa blondină, suspectată că a trecut pragul casei cu o misiune clară! Care este adevărul?

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei, 17 noiembrie 2021: Radu, dorit de o altă concurentă: "Sunt îndrăgostită de tine"! Momente grele pentru Adelina

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.