Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de a se sui în mașină și a pleca la clinica! Regretatul cântăreț și-ar fi presimțit moartea

Autor: Alice Popescu

Petrica Mitu Stoian si-ar fi presimtit moartea

Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian a vorbit despre momentul cand artistul a hotarat sa plece la clinica unde urma sa se trateze post covid.

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al regretatului Petrica Mitu Stoian, a povestit cum a decurs momentul de dinaintea plecării artistului la clinica unde urma să se trateze. Bărbatul la fel că și colegii de breasla și oameni care l-au îndrăgit pe Petrica Mitu Stoian și i-au ascultat melodiile, a fost extrem de surprins de vestea morții artistului și povestește cu regret și lacrimi în ochi despre artist.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian avea o iubită secretă! Cântărețul o iubea nespus, însă nu își mai dorea căsătorie

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian, a vorbit despre ultimele momente petrecute cu artistul

Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun

caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doru Gusman, impresarul lui Petrica Mitu Stoian, declaratii despre cum si-ar di presimtit artistul moartea

Citeste si: Ce a găsit fiica impresarului Doru Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluiri halucinante despre tratamentul pe care artistul îl urma

Si impresarul artistului, Doru Gusman a dezvaluit faptul ca era cu el inainte de a se urca in masina, iar gestul facut de cantaret l-a cam pus pe ganduri.

Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la un post TV.