PROGRAM TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities joi, 18 noiembrie 2021: Explozie de voluptate la Bravo, ai stil! Scene incendiare cu Raluca Dumitru și Anda Adam!

Autor: Andrei Ionescu

Raluca Dumitru se urcă pe masa juraților!

Sursa: Kanal D

Scene incendiare astăzi la Bravo, ai stil! Celebrities, cu protagoniste Raluca Dumitru și Anda Adam. Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Raluca Dumitru va apărea într-o ținută sumară și explozivă și se va urca pe masa juriului, fiind extrem de sexy.

Și Anda Adam va fi foarte voluptuoasă într-un costum mulat, ce amintește de Catwoman.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Emisiunea" Bravo ai stil! Celebrities" din această seară se anunță, prin urmare, atât foarte interesantă, cât și incendiară datorită aparițiilor concurentelor.

Vom avea, desigur, și nelipsitele certuri între concurente.

Mădălina Pamfile și Ruxi se vor certa serios. "Mă iei la mișto", o va acuza Pamfile pe Ruxi.

Emisiunea "Bravo ai stil! Celebrities" e difuzată joi, la Kanal D, de la ora 22:30. Ea poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a reușit Nicoleta Dragne s-o bage în sperieți pe Mellina la Bravo, ai stil! Celebrities: "Când o auzeam la televizor, îmi venea să fug, să mă duc în altă cameră!"

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până sâmbătă la Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până duminică la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Reality show-ul-concurs de stil e difuzat de miercuri până vineri de la 22:30 și sâmbătă, când e Gala, de la ora 22:00.

În Gală Victor Slav, care s-a alăturat proiectului, oferă 2 puncte bonus, pe care fie le împarte, fie i le dă unei singure concurente care îi atrage atenția.

În timpul săptămânii el dă câte o steluță unei concurente care iese în evidență. Victor Slav s-a alăturat proiectului, pe care îl cunoștea și din care a mai făcut parte, ca invitat, după ce a înlocuit-o, pentru o perioadă, pe Ilinca Vandici, aceasta trebuind să lipsească în câteva ediții din pricina unor probleme medicale.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.

Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav. 

Concurentele care se luptă acum pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 sunt Anda Adam, Mădălina Pamfile, Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Nicoleta Dragne, Adina Halas și Mellina.

Tot din acest sezon s-a alăturat proiectului și fotograful de modă Tibi Clenci, care i-a luat locul la masa juriului celebrului designer și om de afaceri Cătălin Botezatu.

Citeste si: Mellina, prima defilare, primele impresii! Cum a fost primita noua concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.