S-a lăsat cu scandal în platoul Bravo, ai stil! Celebrities din cauza stiliștilor! Nume grele au fost aruncate în discuții: "Nu mă minți că am dovezi!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2022, 06:30

Raluca Dumitru vine cu dovezi in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne a intrat in vizorul Ralucai Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities care ii reproseaza ca nu recunoaste ca are stilist.

Ies scântei în platoul Bravo, ai stil! Celebrities intre concurente pe tema stiliștilor. Uneia dintre cele mai vocale concurente, Nicoleta Dragne, i s-au adus reproșuri din partea Ralucai Dumitru că nu recunoaște că a avut câteva ținute de la Silvia Popescu și că este ajutata nu doar în Gale și și în edițiile normale, lucru infirmat clar de Nicoleta. 

Citeste si: Viviana Sposub face ravagii la Bravo, ai stil! Celebrities, iar George Burcea nu s-a mai putut abține! Ce mesaje i-a trimis iubitul concurentei

Raluca Dumitru si Nicoleta Dragne, conflict de proportii pe tema stilistilor la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru: "Tot singura te îmbraci?! Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune și că de astăzi se ocupa o tipa, Ana. Eu știam ținută de azi. Pălăria, cămașă și cu acel batic este ținută făcută de Ana. Nu mă minți că am dovezi. Inclusiv de la prima Gala Halloween ai avut o ținută de la Ana, ținută din 2017, inclusiv voalul de pe cap făcut de ea într-o curte de Arte.

Este pus la ea pe story. Stiu sigur că Silvia ți-a dat câteva ținute pentru emisiune. Inclusiv ținută asta este trimisa stilistului meu și a întrebat daca e buna că de astăzi te îmbracă. Mi s-a spus că lucrezi cu ea full. Până acum ai colaborat cu Silvia. Știam ce ținută o să poarte ea în aceasta seara. Știam că o să aibă o fusta maro, o eșarfă, o pălărie și stiu și inclusiv ce ținută vă avea mâine seara, daca vrei iți arat și poza.
Opereche de pantaloni care sunt din garderoba proprie a stilistului meu. Tu nu ai spus că te ajuta cineva pe Gale.

Citeste si: Războiul sânilor la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Dumitru vs Anda Adam și Viviana Sposub! Cine are cel mai sexy decolteu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne rabufneste la Bravo, ai stil! Celebrities:"Va asteapta cu tinutele deja facute cap-coada inclusiv accesorii !"

Nicoleta Dragne: "Da, Ana mă ajuta pentru Gale. Am și spus, nu puteam să fac eu ținută aia. Logic că era o ținută de la Unarte, am și spus. De la Silvia am niste accesorii pe care trebuie să le returnez. Pot să iți și arat mesajele că e la Târgu-Jiu. Eu lucrez cu Ana pentru Gale. Daca mă îmbracă Silvia, aveam ținute foarte bune. Cum să mi le dea Silvia.

Este exact că acea chestie despre care vorbeam, ele înțeleg mult, dar manipulează discuțiile și orice idee în cu totul alta direcție. Mi se pare normal să împrumut de la Silvia pentru că ne cunoaștem și toate Galele Silvia le-a făcut cu Ana. Toate mergeti la Lucy acolo la ea acasa. Va imbracati, ea va asteapta cu tinutele deja facute cap-coada inclusiv accesorii. Vi le da, le luati acasa si va imbracati!"