Imagini în exclusivitate din vila spectaculoasă a artistului Raoul, decorată cu elemente de design din toate colțurile lumii! Ce dezvăluiri din culisele vieții sale a făcut celebrul cântăreț!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 nov 2021, 02:13

Raoul a deschis pentru prima dată ușa casei sale! Celebrul artist locuiește într-o vila spectaculoasă decorată după bunul lui plac cu elemente uluitoare de design!

Săptămâna trecută, îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară, Raoul, a fost prezent în platoul Teo Show, pentru a lămuri lucrurile despre ceea ce se scrisese în presă în legătură cu faptul că ar fi fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a fost judecat într-un dosar pentru că ar fi condus fără permis de conducere de mai multe ori.

Celebrul artist a mărturisit că a fost extrem de dezamăgit de toate informațiile eronate apărute în presă despre el, deoarece lucrurile nu au stat așa.

Raoul a subliniat faptul că a fost nevoit să recurgă la muncă în folosul comunitățîi și a plătit mai multe amenzi.

”Avocata mea Catia Cicală a făcut de nenumărate ori notificări să se înceteze cu minciună sau să se spună adevărul, dar cât de greu era să mă suni pe mine, să mă întrebi pe mine în ce situație eram...Eu am plătit aceste procese, am fost supus și la muncă în folosul comunitățîi, am făcut-o, am făcut în sectorul 2 și în sectorul 4”,

a spus Raoul, la Teo Show.

Citeste si: Raoul, condamnat la muncă în folosul comunității! Cum se apăra artistul după sentința primită

Imagini în exclusivitate din vila spectaculoasă a artistului Raoul, cu decorațiuni din toate colțurile lumii!

În ediția de joi, 18 noiembrie 2021, a emisiunii Teo Show, reporterul Sergiu Piloff a ajuns în vila în care locuiește Raoul in Bucuresti.

Este pentru prima dată când celebrul cântăreț și-a deschis ușa casei sale care are un design de-a dreptul spectaculos. Acesta a recurs în decorarea locuinței sale la multe elemente de design din toate colțurile lumii, pentru a realiza un cadru ambiental plăcut în care să se poată relaxa atunci când își petrece timp acasă, fie singur, fie cu prietenii săi.
Încă de la intrarea în casă, Raoul ne-a surprins cu un tablou uriaș și extrem de valoros adus din Thailanda, care cântărește nici mai mult nici mai puțin de 130 de kilograme.
Însă și cu faptul ca deține o sauna in propria sa locuința, acolo unde obisnuieste sa se relaxeze in serile friguroase de iarna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Asta e zona în care stau eu cu prietenii seară! În casă la mine întră mulți prieteni! Nu sunt puțini trebuie să recunosc! Și atunci când e frig afară și nu putem stă pe terasă stăm aici înăuntru! Cei care fumează, fumează afară nu-i las să fumeze înăuntru! Trebuie nepărat să spun! Teo când a fost la mine și îi mulțumesc! Mi-a făcut acest lucru cadou de casă nouă!", a

spus Raoul.

Citeste si: Raoul, vacanta romantica alaturi de iubita lui, in Polonia! Iata prin ce aventuri au trecut cei doi indragostiti si ce planuri are artistul pentru sarbatori