Mădălina Ghenea a mai primit încă un rol! Românca va juca alături de un actor foarte iubit de toată lumea

Autor: Lavinia Medrea

Mădălina Ghenea a mai primit încă un rol! Românca va juca alături de un actor foarte iubit de toată lumea

Sursa: Instagram Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea se află pe cel mai înalt loc, la momentul acesta, în cariera ei cinematografică. Actrița în vârstă de 34 de ani a primit un rol într-o producție în care va juca alături de actorul englez Ed Westwick.

Mădălina Ghenea a mai primit încă un rol important. Zilele trecute, actriţa a fost la premiera filmului „House of Gucci”, la Milano, unde au participat și Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto.

Mădălina Ghenea a jucat rolul celebrei Sophia Loren într-un film în care acțiunea se concentrează pe asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

Mădălina Ghenea a mai primit un rol important! Actrița va juca alături de Ed Westwick

După ce a jucat în „House of Gucci”, Mădălina Ghenea a mai primit un rol important, unde va juca alături de actorul englez Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, în thrillerul „Deep Fear”.

Citeste si: Imaginile toamnei! Madalina Ghenea si logodnicul, cearta nebuna in public! A bruscat-o si s-au alergat pe strada!

Mădălina Ghenea va interpreta rolul unei proprietare de iaht, Naomi, care pleacă singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson, personaj adus la viață de Ed Westwick, în Grenada.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Drumul ei se complică din cauza unei furtuni, moment în care ea se întâlneşte cu supravieţuitorii unui naufragiu, care erau, de fapt, traficanţi de droguri. Aceștia o silesc pe Naomi să se scufunde şi să recupereze pachetele lor de cocaină, unde dă nas în nas cu mulți rechini tigru, pe care trebuie să îi păcălească pentru a scăpa cu viață.

Citeste si: Ce spunea Madalina Ghenea despre casatorie inainte sa-l cunoasca pe Matei Stratan! "Cand ma voi casatori, va invit" Este unul din putinele interviuri oferite de frumoasa actrita pentru publicul din Romania

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea, într-un comunicat de presă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.