Ce face Jean de la Craiova ca să arate mereu tânăr? Adevărul despre operațiile estetice: „Am vârsta pe care o am și nu arăt!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 aug 2022, 03:50

Jean de la Craiova, cântăreț de manele

Sursa: instagram Jean de la Craiova

Jean de la Craiova are același look de ani buni și mulți sunt de părere că artistul face în așa fel încât să își ascundă foarte bine vârsta. Cum reușește să facă acest lucru? Adevărul despre operațiile estetice.

Jean de la Craiova parcă refuză să îmbătrânească, pe fața lui au apărut foarte puține riduri, astfel că în presă au apărut zvonuri potrivit cărora artistul ar fi un client fidel al clinicilor de înfrumusețare și că ar fi apelat la intervențiile estetice. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Jean de la Craiova a dezvăluit care este, de fapt, secretul tinereții. Ce face ca să nu îmbătrânească?

Jean de la Craiova, adevărul despre operațiile estetice

Jean de la Craiova are 50 de ani și în ciuda faptului că muncește mult, iar meseria pe care o are implică să piardă foarte multe nopți, artistul afișează mai tot timpul o imagine fresh. Ba mai mult decât atât, artistul este într-o formă fizică de invidiat, ține piept kilogramelor în plus, iar tenul său nu îi trădează vârsta, astfel că Jean de la Craiova a stârnit o mulțime de controverse. 

S-a scris că artistul ar avea operații estetice, însă Jean de la Craiova a dezvăluit că adevărul este altul. Artistul a explicat că nu este împotriva acestor intervenții și că poate în viitor va apela la ele, însă până acum nu a făcut-o de frică. Jean de la Craiova i-a dezvăluit lui Denise Rifai că reușește să arate bine la 50 de ani pentru că nu se stresează și încearcă să ignore problemele.

„În legătură cu saloanele cu acid și cu...nu am fost, îmi e frică de injecții, dar poate o să îmi fac. Am vârsta pe care o am și nu arăt probabil pentru că nu pun la suflet nimic. Nu puneți la suflet nimic, puneți-le la spate și e ok.”, a povestit Jean de la Craiova la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

Nimeni nu a știut asta despre el. La ce procedură cosmetică a apelat Jean de la Craiova?

Jean de la Craiova a povestit că, din curiozitate, a apelat la o procedură cosmetică destul de dureroasă. Mai exact, artistul s-a epilat inghinal, experiență dureroasă și care l-a făcut să le înțeleagă mai bine pe doamne.

De atunci, cântărețul nu a mai mers la salon pentru această procedură cosmetică. 

„Am fost o dată (n.r la epilat inghinal), era să fac pe mine. Am zis că nu mai vreau în viața mea, am zis că e la modă. Pe timpul meu, dacă nu aveai, ziceau că ești bolnav sau ceva. Lasă-mă așa, pe vechi. Așa să suportați voi, femeile? Nu știu, nu e bine.

(...) Este foarte greu și acum înțeleg ce îndurați voi.”, a spus Jean de la Craiova.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care soția lui Jean de la Craiova nu are apariții televizate: „Am o nevastă mai credincioasă”