PROGRAM TV Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities vineri, 19 noiembrie 2021: Raluca Dumitru, în lacrimi! Ce se întâmplă cu vedeta

Autor: Andrei Ionescu

Raluca Dumitru plânge la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Sursa: captură Kanal D

Raluca Dumitru plânge în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmăriți show-ul și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Raluca Dumitru ne va explica ce se întâmplă cu ea. Nu este prima concurentă care plânge în emisiune.

Și Anda Adam a plâns în trecut și a spus că vrea să părăsească emisiunea.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Nu vor fi doar momente triste, precum acesta, ci mult mai multe vesele. Ilinca Vandici va dansa cu jurații pe mai multe melodii, inclusiv celebra "Lambada".

Vor fi, ca de obicei, discuțiile în contradictoriu între concurente și discuțiile din culise, între concurente.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată în această seară, de la ora 22:30. Ea poate fi urmărită fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.    

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities a trecut de la vlog la autoare de bestseller. Cine este, de fapt, Ruxi?

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până sâmbătă la Kanal D

Emisiunea-concurs "Bravo, ai stil! Celebrities" e difuzată de miercuri până sâmbătă la postul nostru TV, Kanal D și Live Stream Online, pe site-ul nostru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De miercuri până vineri emisiunea e difuzată de la 22:30, iar sâmbătă, când e Gala, e difuzată de la ora 22:00.

"Bravo, ai stil! Celebrities" e prezentată, încă de la apariție, de aceeași vedetă, Ilinca Vandici. Proiectul este unul de succes, emisiunea fiind urmărită și îndrăgită de numeroși telespectatori.

Proiectului i s-au alăturat din acest sezon juratul Tibi Clenci, în locul lui Cătălin Botezatu și Victor Slav, care are un rol special în emisiune.

Victor Slav s-a alăturat proiectului permanent după ce, temporar, i-a ținut locul Ilincăi Vandici după ce aceasta a lipsit câteva ediții din pricina unor probleme medicale.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.  Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, spunea Tibi Clenci atunci când s-a alăturat proiectului.

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities a trecut de la vlog la autoare de bestseller. Cine este, de fapt, Ruxi?

     

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.