Ținuta care i-a lăsat fără cuvinte pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a venit Mădălina Pamfile îmbrăcată în ediția din această seară: "Este o demență!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 23:05

Cum a venit imbracata Madalina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Madalina Pamfile a iesit cu siguranta din zona ei de comfort in aceasta editie Bravo, ai stil! Celebrities.

În aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities, Madalina Pamfile a reușit ceea ce nimeni nu se așteptă. Jurații cât și publicul competiției și-au putut face o idee în ce privește ținutele concurentelor, mai exact spre ce zone stilistice tind, iar Madalina Pamfile este clar adepta unor look-uri rafinate de "grande dame" unde eleganta este la superlativ.

Citeste si: S-a lăsat cu scandal în platoul Bravo, ai stil! Celebrities din cauza stiliștilor! Nume grele au fost aruncate în discuții: "Nu mă minți că am dovezi!"

Madalina Pamfile, tinuta total neasteptata la Bravo, ai stil! Celebrities

Însă, nu și de data aceasta când Madalina a ales o ținută total neașteptată pentru ea, lucru apreciat de jurați, dar și de unele concurente cum ar fi Ruxi, una dintre cele mai versatile competitoare de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Badulescu:"Aceasta ținută intra în categoria nu avem ce comenta. E o dementa, practic. Este o cușmă glam cu o cămașă pe care s-au aruncat niste șervetele fară număr. Ai nimerit foarte bine să pui dres alb cu sandale albe. Geanta am mai văzut-o la cineva, este urata. Nu am ce să comentez și să zic ceva de rău de aceasta ținută.

Tibi Clenci:"Eu am impresia că sunt pe om tabla de șah.

Ești Regina, poți să fii ce vrei, pe mine mă inspiri. Aceasta personalitate a ta mă face să te înțeleg foarte bine. Îmi place acel pantof cu breteaua peste glezan subțire. Îmi place cămașă. De când ți-ai scos parul, dai o nota de feminitate. Daca aceasta cușmă era mai scurta, te-ar fi avantajat foarte mult.

Maurice Munteanu, singurul jurat care i-a gasit styling-ul Madalinei Pamfile total gresit

Maurice Munteanu: "Mă întreb ce s-a întâmplat. De la Madalina Pamfile care mi-a arătat niste ținute superbe, styling-urle acelea a la Anna Karenina. Ce are a face experimentala cu eleganta. Este gresitica din multe puncte de vedere. Acum nu mai intru în design. Teoretic îmi place asocierea de dres alb cu pantofi albi."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.