El este și va rămâne pentru totdeauna cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Meryem Uzerli! Iată cu cine a fost surprinsă actrița!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Meryem Uzerli a fascinat publicul cu talentul și frumusețea să uluitoare de-a lungul carierei sale.

Deși are origini germane, Meryem Uzerli s-a adaptat perfect culturii din Turcia, țară care i-a intrat în suflet și a devenit a două casă, acolo unde a ajuns pe aripile celebrității și s-a bucurat de mari succese și realizări.
Publicul din România a cunoscut-o și a îndrăgit-o pe talentată actrița încă din anul 2014, când a jucat magistral rolul Sultanei Hurrem în serialul fenomen Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii.

El este și va rămâne pentru totdeauna cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Meryem Uzerli!

Deși are doar 38 de ani, Meryem Uzerli a acumulat o vastă experiență în cei peste zece ani de actorie, atât în teatru, în piese jucate în Berlin, acolo unde a debutat, cât și în seriale și fime artistice jucate în Turcia și care i-au adus un succes teribil și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului.

Dincolo de celebritate și succese, Meryem Uzerli se bucură și de cel mai frumos rol al vieții sale, cel de mămică, deoarece este mama a două fetițe superbe pe care le adoră, Lara, în vârstă de 7 ani și Lily, care a venit pe lume în ianuarie anul acesta. Odată cu nașterea celei de-a două fetițe, Meryem a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioada de timp, pentru a se dedică familiei sale.

Citeste si: Meryem Uzerli, actrița care a dat viață Sultanei Hurrem în serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", este pregătită să revină pe micile ecrane, după o absența de doi ani!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar și iubitul ei a decis să plece din SUA pentru a se mută în Berlin, alături de frumoasă actrița și de copii lor. Tot în Berlin locuiesc și părinții și sora actriței, o cunoscută cântăreața, Canan Uzerli. Meryem Uzerli are o relație specială cu tatăl ei, pe care l-a considerat mereu cel mai important bărbat din viață să, dar și marele ei sprijin.

"La mulți ani, tată! La mulți ani tati ❤️ te iubim atât de mult!", a scris Meryem Uzerli pe contul ei de socializare în dreptul imaginii în care apare alături de tatăl ei.

Citeste si: Mărturisire incredibilă despre celebra actriță Meryem Uzerli, la 10 de la interpretarea rolului Hurrem în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii! Ce s-a întâmplat de fapt în timpul filmărilor!