Cunoscutul actor Marius Manole vrea să returneze Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler pe care l-a primit de la președintele țării, Klaus Iohannis: „Propriul președinte ne-a făcut cel mai mare rău”

Autor: Lavinia Medrea

Cunoscutul actor Marius Manole vrea să returneze Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler pe care l-a primit de la președintele țării, Klaus Iohannis: „Propriul președinte ne-a făcut cel mai mare rău”

Sursa: Facebook Marius Manole

Marius Manole a transmis că va înapoia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler primit de la Klaus Iohannis în semn de revoltă față de revenirea Partidului Social Democrat (PSD) la putere.

Marius Manole este revoltat de alegerile șefului statului, Klaus Iohannis, în ceea ce privește PSD-ul. În semn de protest, actorul a decis să returneze Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler primit de la președintele țării.

Marius Manole: „Propriul președinte ne-a făcut cel mai mare rău”

„ L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales.

Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Citeste si: Marius Manole, despre relatia tensionata cu Ion Caramitru! Ce marturisiri neasteptate a facut celebrul actor despre directorul Teatrului National din Bucuresti!

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apăra justiția și democrația.

Când a plecat Dragnea iarăși am crezut că am învins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rău. Omul în care am crezut, pentru care am luptat”
, a transmis Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După toate cele menționate de celebrul actor în mesajul scris pe Facebook, se pare că președintele acceptă revenirea PSD la putere într-o coaliție cu liberalii.

Citeste si: Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

„Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De asemenea, vrea să preia și șefia Comisiei juridice din Camera Deputaților, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea&Iordache, de această dată chiar cu PNL.

Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?”, a mai transmis actorul.

Marius Manole a precizat că va merge să înapoieze decorația primită de la Klaus Iohannis azi, la ora 10:00

„Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător (…) Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara.

Oricum, în ultimii ani, Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării”, a încheiat Marius Manole.

PSD, PNL și UDMR au stabilit cum va arăta viitorul guvern și structura cabinetului. Așadar. Guvernul va fi conceput din premier PNL, 10 miniștri PSD, opt miniștri PNL, trei miniștri UDMR.