Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara s-a pozat goală, în pat, fără pic de jenă- Foto

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 aug 2022, 02:30

Prodanca, apariție de senzație 

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut din nou senzație pe rețelele de socializare. Sexy impresara s-a pozat dezbrăcată, în pat.

Anamaria Prodan continuă seria aparițiilor incendiare. După divorțul tumultos, se pare că sexy impresara lovește din nou. Aceasta s-a pozat goală, în pat, iar imaginea a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara s-a pozat goală, în pat, fără pic de jenă

După perioada agitată prin care a trecut, fiind cap de afiș pe primele pagini ale ziarelor, după ce s-a anunțat că soțul divorțează de ea, Anamaria Prodan nu a uitat să trăiască și să se bucure de viața de lux pentru care a muncit în toți

acești ani.

Așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan lovește din nou, la scurt timp după declarațiile tăioase pe care le-a făcut despre soțul ei. În urmă cu puțin timp, sexy impresara a urcat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea dezbrăcată.

Imaginea este extrem de provocatoare, făcută în dormitor, printre așternuturi. Internauții au luat această imagine ca pe o ”dedicație” pentru soțul ei care a părăsit-o pentru o altă femeie.

În numai două ore imaginea a strâns aproape 14 mii de aprecieri din partea celor care o urmăresc și o apreciază pe Anamaria Prodan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anamaria Prodan, gata să își refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Mă voi mărita"

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în miez de noapte

Recent, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, iar în dreptul acesteia un mesaj prin care subliniează că familia va fi mereu alături de antrenorul de fotbal, idiferent de alegerile acestuia.

”Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță.

Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui, va repara totul în fața copiilor lui.

Îi urăm multă putere să poată să își revină și să înțeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp.

Cu siguranță se va ridica mult mai puternic, îi urăm noroc.”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris pe instagram în miez de noapte.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj în miez de noapte pentru Laurențiu Reghecampf: „Va repara totul în fața copiilor lui!” Ce a apărut pe contul ei de instagram