In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Vuslat, data in vileag

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2021, 11:00
video Foto(6)

Vuslat va simti, pe propria piele, efectul negativ al faptelor sale.

In aceasta seara in serialul Doctorul minune, Nazli ii comunica lui Beliz ceea ce tocmai a aflat, anume faptul ca Vuslat umbla cu amenintari si isi spioneaza personalul.

Astazi, in serialul Doctorul minune: Vuslat, data in vileag

Mai mult, Nazli o informeaza pe Beliz ca Vuslat nu-l vrea pe Ali in preajma fiicei sale, pentru ca acesta este diagnosticat cu autism.

Beliz se infioara de ceea ce aude si considera nedrept ceea ce patimeste Ali, dar totodata ea vrea sa auda adevarul chiar de la acesta.

Ceea ce-i va povesti tanarul rezident lui Ali, referitor la faptele lui Vuslat, o determina pe aceasta sa ia masuri in consecinta. In plus, Ali ii va oferi dovada celor relatate lui Beliz, despre Vuslat, iar de aici, pana la rezolvarea tuturor problemelor cauzate de noua sefa a spitalului Berhayat, este doar un pas… Vuslat va simti, pe propria piele, efectul negativ al faptelor sale.

Ali continua sa caute solutii pentru a-i salva bratul grav afectat, al dr. Ferman. In mod surprinzator, Ferman este cel care va lua o decizie, in ceea ce priveeste vindecarea sa, iar hotararea sa va soca intreaga echipa medicala a spitalului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, actrița care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

Citeste si: Zerrin Tekindor, actrița care dă viață personajului Vuslat din serialul Doctorul minune, pasiune nebanuită! Cu ce se ocupă celebra actrița când nu se află pe platourile de filmare!