Cine este soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit acum 12 ani, după ce a rămas văduv

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2022, 03:10

Cine este soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit acum 12 ani, după ce a rămas văduv

Sursa: Facebook Teodor Meleșcanu

Teodor Meleșcanu și-a pierdut soția în 2004, pe Felicia Meleșcanu, după ce a făcut un infarct la doar 63 de ani. În 2009, Teodor Meleșcanu s-a recăsătorit cu Viki Meleșcanu, actuala lui soție, expert în cadrul Ministerului Economiei.

Viki Meleșcanu, actuala soție a lui Teodor Meleșcanu a fost întotdeauna discretă cu privire la căsnicia ei. Cei doi nu au fost văzuți împreună la întâlniri oficiale sau mondene.

Cine este Viki Meleșcanu, soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit după moartea fostei sale soții

Maestrul Guru Karma Acharya a povestit cum a decurs întâlnirea cu Teodor Meleșcanu și Viki Meleșcanu pe blogul său.

Citeste si: Teodor Melescanu a depus juramantul de investitura in functia de ministru de Externe.

„Maestrul Karma Tanpai Gyaltshen a fost profund mișcat pe parcursul întâlnirilor particulare și oficiale cu Onorabilul Ministru de modestia sa spirituală și demnitatea sa profund iubitoare. La cererea soției pline de iubire și spiritualitate a Excelenței Sale, dna Meleșcanu, Master s-a rugat profund pentru pacea, unitatea și succesul atât ale poporului, cât și ale țării, ale României- și pentru longevitatea Excelenței Sale, dl.

Teodor Meleșcanu”
, a scris maestrul Guru Karma Acharya.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce avere au Teodor Meleșcanu și soția lui, Viki Meleșcanu

Teodor Meleșcanu a reușit să adune, în 2018-2019, strict din pensia de fost angajat al MAE și din salariul de ministru de Externe suma de 258.943 lei. Potrivit ultimei sale declarații de avere din iunie 2019, câștigurile lui Teodor Meleșcanu au fost de 151.711 lei, care reprezintă salariul de ministru de Externe, și de 107.232 de lei, care reprezintă pensia de la MAE.

Citeste si: Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

De asemenea, se mai adaugă și salariile de profesor la SNSPA, de 53.348 lei, și 3.675 de lei de la Universitatea „Hyperion”.

Viki Meleșcanu are o pensie anuală de 19.200 de lei, la care se adaugă 21.048 de lei, bani de la Ministerul Economiei, deoarece soția lui Teodor Meleșcanu este expert la Oficiul de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială.

Teodor Meleșcanu a mai precizat și o sumă de 21.048

de lei din indemnizația de administrator delegat la Fabrica de avioane Craiova.

Familia Meleșcanu are un apartament de 127 de metri pătrați, în București, și o casă de 520 de metri pătrați, în localitatea Chiajna, județul Ilfov. Teodor Meleșcanu mai are un autoturism Audi, deține cinci ceasuri care valorează 11.500 de lei în total și conturi care țin sume de 85.300 de lei.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.