Redobândește-ți zâmbetul și viața socială cu ajutorul implanturilor dentare!

Author: Oana Iosif

Chiar dacă de multe ori o neglijăm, dantura joacă un rol foarte important în viața fiecăruia dintre noi. Ea ne ajută să consumăm alimentele pe care le dorim, să vorbim clar și să zâmbim cu încredere. Atunci când dantura noastră este incompletă, pe lângă disconfortul pe care îl resimțim, devenim din ce în ce mai nesiguri pe noi și mai izolați, motiv pentru care și viața noastră socială are de suferit.

În prezent, există multe variante de înlocuire a dinților pierduți, însă un singur tratament îți poate oferi cu adevărat aspectul și funcționalitatea dinților naturali. Este vorba despre tratamentul cu implanturi dentare. Dacă ai rămas cu goluri în dantură și vrei să te bucuri din nou de un zâmbet frumos, natural, dar și de posibilitatea de a consuma iar orice aliment îți dorești, aceasta este soluția optimă.

Un implant dentar poate înlocui fără probleme orice dinte care a fost extras, reîntregindu-ți dantura și oferindu-ți confortul de care ai nevoie.

Diferența dintre implanturile și punțile dentare

Indiferent care sunt motivele pentru care ți-ai pierdut unul sau mai mulți dinți, tratamentul cu implanturi dentare reprezintă cea mai eficientă soluție. El nu îți va deteriora dinții învecinați și nici nu va necesita înlocuire după doar câțiva ani, așa cum se întâmplă în cazul punților dentare. Implanturile nu rezistă doar 5-7 ani, ci se pot menține într-o stare excelentă tot restul vieții.

Tot ce va trebui să faci este să îți îngrijești cu atenție noua dantură. Este important să îți periezi dinții de cel puțin 2 ori pe zi, să folosești ața dentară, apa de gură și alte metode de îngrijire suplimentară, pentru a te asigura că dantura ta se va menține curată, iar gingiile vor rămâne sănătoase.

De asemenea, vizitele la cabinetul stomatologic de minimum două ori pe an sunt foarte importante, deoarece, în acest mod, vei putea preveni orice eventuală afecțiune.

Pierderea dinților poate duce și la alte probleme de sănătate

Persoanele care aleg să ignore pierderea unuia sau a mai multor dinți se pot confrunta în timp cu deteriorarea osului maxilar sau mandibular și cu migrarea dinților rămași. Pe deasupra, din cauza faptului că nu mai pot mesteca alimentele într-un mod corespunzător, ele riscă să se confrunte cu probleme la nivelul stomacului.

Așadar, pentru a evita aceste complicații, este esențial să nu amâni mult timp tratamentul cu implanturi dentare.

Dantura perfectă - aliatul vieții sociale active!

Refacerea danturii cu un implant dentar îți va permite să te bucuri din plin de viață. Nu va mai trebui să încerci mereu să ascunzi faptul că îți lipsește unul sau mai mulți dinți și nu vei mai râde cu jenă sau stres.

Mai mult decât atât, implanturile dentare îți vor permite să pronunți corect sunetele și să savurezi la maximum preparatele tale favorite.

Vrei să apelezi la acest tratament? Contactează clinica Dental Excellence și programează-te la o consultație. Medicul specialist va analiza situația danturii tale, îți va recomanda efectuarea unor analize, dacă va fi necesar, și îți va spune care sunt costurile tratamentului.

Această clinică stomatologică este renumită pentru profesionalismul și implicarea medicilor, dar și pentru aparatura modernă folosită. Drept urmare, vei ști că te afli pe mâini bune și că rezultatul va fi spectaculos!



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.