Mister și suspans duminică seară, la AMC. Gothika, filmul care îți va pune sângele în mișcare

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 26 nov 2021, 11:00

Pe 28 noiembrie, la AMC poți urmări filmul Gothika 

Sursa: PR

Pe final de an, AMC a anunțat difuzarea unor filme emblematice, producții cinematografice de succes, cu actori de top. Seara de duminică aduce în fața telespectatorilor un film cu o poveste fascinantă, thrillerul Gothika.

La AMC, seara de duminică le este dedicată tuturor celor care iubesc thrillerele, acțiunea și suspansul. Gothika este cel de-al treilea film din colecția de producții cinematografice emblematice care vor fi difuzate în următoarea perioadă la AMC. 

Gothika, filmul care te va ține în suspans până la final

Duminică seară, începând cu ora 22:00, AMC va difuza un nou film de colecție. Suspansul și adrenalina vor fi la cote maxime de această dată, având în vedere că este vorba despre thrillerul Gothika. Din distribuția filmului fac parte actori de top, în rolurile principale fiind Halle Berry, Penelope Cruz și Robert Downey Jr.

Filmul Gothika dezvăluie povestea fascinantă a Mirandei Grey, un psiholog criminalist cu o carieră de succes și care se bucură de tot respectul colegilor săi. Miranda Grey este căsătorită cu administratorul șef al secției de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, loc unde Miranda își desfășoară activitatea.  

Miranda Grey tratează paciente foarte periculoase și care au probleme psihice. Astfel, ajunge să o întâlnească pe Chloe, personaj interpetat de Penelope Cruz. 

Viața liniștită a Mirandei Grey se transformă într-un adevărat calvar în momentul în care, în timp ce se afla la volanul mașinii, psihologul criminalist vede o tânără misterioasă. Ceea ce părea un coșmar se dovedește a fi dura realitate. Miranda Grey află că soțul ei a fost ucis și că ea este principalul suspect în acest caz, toate dovezile ducând spre ea. Astfel, Miranda Grey ajunge la Woodward, locul în care până nu demult mergea pentru a trata pacientele cu probleme psihice. 

Medicul psiholog Miranda Grey își amintește doar mici fragmente din incidentul oribil, iar de fiecare dată, acesteia i se arată chipul unei tinere. Femeia se comportă din ce în ce mai ciudat, lucru care îi determină pe colegii să considere că este în pragul nebuniei. Miranda începe să creadă că este posedată de o forță supranaturală și hotărăște să își facă dreptate singură. Pe de altă parte, Chloe, pacienta pe care Miranda obișnuia să o trateze, îi amplifică stările de rău.

Cum se va termina totul, dar și dacă va reuși Miranda Grey să descopere adevărul poți afla urmărind filmul Gothika la AMC, duminică, de la ora 22:00. Gothika este genul de thriller care te ține în suspans până în ultimul moment. 

În noiembrie și decembrie, AMC difuzează filme emblematice pe bandă rulantă, povești cu impact pe care nu trebuie să le ratezi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.