Actualizările WordPress, de ce avem nevoie de ele pentru SEO?

Author: Oana Iosif

Dacă ne gândim bine, setul de actualizări WordPress face parte din mentenanța WordPress. Unele au loc în mod automatizat, pe când altele trebuie urmărite cu grijă și implementate manual.

Actualizările fac parte integrantă din viața de zi cu zi. Ori de câte ori apare o nouă actualizare, aveți tendința de a fi nervos - gândindu-vă dacă trebuie să vă actualizați sau nu instalarea WordPress.

Care sunt avantajele și dezavantajele actualizării WordPress-ului dvs.? Chiar trebuie să fiți la curent cu cea mai recentă versiune? Haideți să înțelegem de ce este esențial să acordați atenție actualizărilor WordPress și cum să vă actualizați website-ul în mod corespunzător.

De ce aveți nevoie de actualizările WordPress?

Trebuie să vă actualizați WordPress-ul? Ei bine, da. Există mai multe avantaje asociate cu actualizările regulate. Mai jos detaliem trei aspecte importante atunci când au loc actualizări. Cei care urmăresc diferite sfaturi SEO cu siguranță intuiesc aceste beneficii. Pentru ceilalți, articolul de astăzi este o recomandare pentru bune practici de optimizare SEO.

Elemente noi pentru securitate

Fără gânduri secundare, unul dintre cele mai frecvente avantaje ale optării pentru actualizări de software este asigurarea unui strat suplimentar de securitate web.

Datorită faptului că WordPress alimentează peste 23% din website-urile din întreaga lume, a fost una dintre principalele ținte pentru hackeri și escroci. Natura open source a platformei facilitează studierea și îmbunătățirea codului de către oricine. Aceasta oferă și acces hackerilor.

Actualizările WordPress vor asigura că platforma dvs. este lipsită de vulnerabilități. Dimpotrivă, dacă nu vă actualizați platforma, vă expuneți inutil la diferite activități dubioase care pot veni de la hackeri.

Viteza paginii

Viteza de încărcare a paginii este unul dintre factorii esențiali atunci când vine vorba de website-ul sau blogul dvs. În cazul în care website-ul dvs. durează mai mult timp pentru încărcare, vizitatorii dvs. nu vor ezita să se mute pe un alt website concurent într-o clipă.

Atunci când motoarele de căutare detectează că vizitatorii se îndepărtează de website-ul dvs., acesta vă deplasează website-ul în jos în clasamente.

Actualizările sunt axate pe îmbunătățirea timpului de încărcare a paginii. Deci, dacă doriți să vă mențineți website-ul înaintea concurenților în ceea ce privește clasarea și performanța SEO, ar trebui să vă actualizați în continuare platforma pe măsură ce sunt disponibile noi versiuni.

Seturi de funcții noi

Actualizările oferă câteva caracteristici suplimentare. Aceste funcții pot afecta website-ul dvs. în termeni de back-end sau front-end. Dar, în orice caz, au tendința de a vă oferi îmbunătățiri ale performanței la care v-ați aștepta pe website-ul dvs.

Actualizările mai noi oferă funcționalități suplimentare și plugin-urilor și temelor dvs. Funcțiile actualizate de pe website-ul dvs. vă vor asigura că veți putea atrage mai mult trafic organic pe website.

Cum au loc diferite actualizări?

Actualizarea instalării WordPress nu este o sarcină dificilă, fiind simpla și suficient de ușoara pentru oricine. Puteți să vă actualizați nucleele, plugin-urile, temele și alte elemente ale instalării dvs..

WordPress vă oferă un sistem de notificare încorporat pentru noi actualizări, pe măsură ce sunt disponibile. Notificarea vă oferă o actualizare despre versiunea pe care vă aflați și nouă actualizare disponibilă. Trebuie doar să vă vizitați tabloul de bord și să dați click pe opțiunile corecte.

Lansați tabloul de bord WordPress și verificați pagina Actualizări. Dacă există actualizări, descărcați și instalați actualizările. Este un proces cu un singur click.

În cazul în care nu vă conectați zilnic la WordPress, este posibil să nu știți că este disponibilă o actualizare, astfel încât să vă puteți salva parola pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți probleme de fiecare dată.

De asemenea, puteți activa actualizările automate, astfel încât WordPress să le actualizeze în partea din spate, fără a fi nevoie de nicio acțiune din partea dvs.

Dacă utilizați WordPress versiunea 3.7, actualizările automate sunt activate în mod implicit pentru remedierile minore ale erorilor. Dacă doriți să activați "Actualizările automate" și pentru celelalte actualizări semnificative, puteți face acest lucru manual.

Puteți chiar configura sistemul pentru a primi notificări prin e-mail ori de câte ori sunt disponibile noi actualizări. Cu toate acestea, notificările prin e-mail nu vor fi disponibile în mod implicit și nu pot fi configurate prin setările WordPress.

Cum primim notificări prin e-mail pentru actualizările WordPress?

Ce ziceți de primirea unei notificări prin e-mail pentru actualizările WordPress disponibile pentru website-ul dvs.? Din păcate, WordPress nu oferă această funcționalitate imediat. Cu toate acestea, puteți avea acces la această funcționalitate printr-un plugin.

Plugin-ul WP Updates Notifier este una dintre cele mai bune opțiuni din această perspectivă. Descărcați, instalați și activați plugin-ul. Odată ce plugin-ul este activat, veți găsi opțiunea în Setările tabloului de bord. Accesați Setări -> Notificări/actualizări și configurați setările.

În mod implicit, plugin-ul vă va verifica instalarea WordPress pentru actualizări la un interval de fiecare oră. Cu toate acestea, puteți schimba intervalul preferințelor dvs., deoarece este evident. Căsuța dns. de e-mail ar putea deveni prea aglomerată. Puteți alege intervalul dorit dintre opțiunile disponibile.

Ori de câte ori plugin-ul constată că există o actualizare disponibilă, acesta vă va notifica printr-un e-mail. Plugin-ul este capabil să verifice actualizările disponibile pentru actualizarea de bază WordPress, actualizările plugin-urilor și tema. Vă puteți activa preferințele și puteți salva setările.

Câteva precauții pe care trebuie să le urmați

Actualizările aduc întotdeauna funcții noi și nu ar trebui să creeze probleme. Cu toate acestea, există situații în care este posibil ca website-ul dvs. să devină neclintit după o actualizare buggy. De fapt, este posibil să nu existe o problemă cu actualizarea, dar este posibil ca ceva să nu meargă, iar website-ul să nu mai poată fi folosit.

Puteți urma câteva precauții pentru a evita situația nedorită. Una dintre cele mai bune opțiuni este de a crea o copie de rezervă completă a website-ului dvs. chiar înainte de a apăsa butonul "Actualizare". Doar în cazul în care ceva nu merge bine și website-ul dvs. nu este utilizabil, backup-ul poate fi suficient de util.

O altă opțiune cu care puteți merge ar fi să vă dezactivați toate plugin-urile înainte de a vă actualiza instalarea WordPress. În general, o eroare de plugin nu poate fi un motiv serios. Pur și simplu unele plugin-uri pot fi incompatibile cu nouă actualizare și pot cauza erori de funcționare website-ul dvs.

Odată ce v-ați actualizat website-ul, nu uitați că trebuie să vă reactivați toate plugin-urile.

Gând final

Acestea au fost câteva informații despre cum să vă actualizați platforma WordPress la noua versiune. Desigur, există și alte câteva opțiuni pentru a vă actualiza website-ul.

Unele dintre ele includ adăugarea unui fragment de cod în fișierul wp-config sau aplicarea noilor actualizări prin FTP. Cu toate acestea, deoarece ne concentrăm pe începători și cei fără multă experiență, ne-am limitat la opțiunile mai simple și mai accesibile.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.