Nicoleta Dragne continua seria dezvaluirilor despre Madalina Pamfile:"Știam că mă minte pe față, asta m-a enervat! Ioana a fost finuță!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 aug 2022, 08:05

Nicoleta Dragne s-a enervat la Bravo, ai stil! Celebrities pe Madalina Pamfile ca nu a recunoscut adevarul

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne continua acuzatiile la adresa Madalinei Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities.

Nicoleta Dragne a dezvaluit de ce s-a infuriat atat de tare incat a vorbit despre mesajele vocale pe care Madalina Pamfile i le-a dat Ioanei Filimon. Mai mult, concurenta a precizat ca acele mesaje sunt mult prea intime incat a hotarat sa nu fie date niciodata pe post sau productiei si foarte putina lume le-a ascultat.

Citeste si: Reacție fără precedent a Nicoletei Dragne la adresa Mădălinei Pamfile: "Mesajele vocale pe care eu le am, confirmă tot ce am spus în platou. Am forțat-o să spună adevărul!"

Nicoleta Dragne vrea sa demonstreze ca Madalina Pamfile ar fi mintit atunci cand i-ar fi facut reprosuri Ioanei Filimon

Nicoleta a mai adaugat faptul ca nu au nicio legatura cu atitudinea Madalinei Pamfile fata de Ioana Filimon atunci ca concurenta i-a pus in vedere sa nu se mai lege de familia ei si ca reactia a fost total deplasata cauzandu-i fostei concurente multa suferinta si mai ales familiei aducandu-i totodata si foarte multe mesaje negative in mediul online.

Nicoleta Dragne: "Era foarte simplu să spună că bai, am greșit, nu mi-am dat seama și îmi pare rău că am atras suferință asupra Ioanei și a familiei ei. Ea știa că ceea ce spun este adevărat, știa că nu voi da vocalul, nu vi l-am dat nici vouă. Știam că mă minte pe fata, asta m-a enervat. Ideea e de ce să le dau producției? Daca Madalina nu ar fi mințit pentru a atrage publicul și pentru a se victimiza și a duce hate-ul spre Ioana, eu nu le-aș fi avut,

Ruxi nu le-ar fi avut...Ea daca era cinstita și corecta, era acolo pe scaun. Eu voiam să recunoască, atât. Greșeală a fost că ea a acuzat-o pe Ioana de niste lucruri. Ioana știa de ce spune: "Încetează, Madalina!" Ioana a fost mult prea finuta."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Misterul mesajelor vocale trimise de Madalina Pamfile Ioanei Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Chiar și cu chiloții la vedere, Ruxi i-a înnebunit pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities cu o ținută mai mult decât perfectă! Replica lui Maurice a amuțit tot platoul

Raluca Dumitru:"Foarte frumos din partea Ioanei că oamenii pot reacționă la nervi foarte urat!"

Nicoleta Dragne: "Oamenii au reactionat asa cum am crezut, tot hate-ul s-a dus spre Ioana, ei au crezut-o pe Madalina.

Ruxi dezvaluie si ea faptul ca Ioana detinea mesajele de o luna de zile si faptul ca nu a spus despre ele dezvaluie caracterul Ioanei in sensul bun. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.