4 modalități de a face din casa ta un refugiu plăcut, de relaxare

Author: Ana Filip

Casa ta poate deveni un refugiu de relaxare, în care să te simți bine zi de zi, dacă aplici 4 modalități prin care să o transformi într-un paradis de bunăstare.

1. Amenajează un loc preferat de relaxare

Fiecare om are felul lui propriu de a se relaxa. Unii preferă să se uite la TV, alții să asculte muzică, să citească, să se odihnească, etc. Poți face asta și tu oricând dorești, dar indicat ar fi să ai și condiții optime de a te bucura de liniște și confort. Pentru asta ai avea nevoie de o canapea sau de un colțar extensibil bigmax.ro de înaltă calitate.

Zona de relaxare poate fi amenajată ușor dacă ai ales mobilierul potrivit. Alegerea culorilor, modul cum poziționezi obiectele de mobilier, selecția unor elemente de decor contează enorm, pentru a crea contextul potrivit care va favoriza atmosfera relaxantă, dorită de tine în casa ta.

Alte elemente necesare unui mediu relaxant sunt corpurile de iluminat, cum este de exemplu un candelabru, un lampadar interesant sau o lampă de masă cu abajur. Tu decizi ce anume alegi pentru a avea un corp de iluminat care să se potrivească perfect stilului tău de viață romantic. Există lămpi care pot crea o atmosferă magică, pentru că la ele modificările de lumină și culoare se fac automat și asta creează un efect plăcut și relaxant.

2. Wellness chiar în casa ta

Pentru asta, trebuie doar să faci anumite schimbări în baia din casa ta. Poți alege un jacuzzi în loc de o cadă clasică și în plus, cu ajutorul unor accesorii vei aduce mai mult confort în baie. Nu te jena să folosești LED-uri colorate, elemente de aromaterapie, un felinar, pietricele decorative, o plantă, uleiuri esențiale și lumânări parfumate.

Un SPA jacuzzi îți transformă baia într-un refugiu de relaxare. Acest concept SPA este la modă și îl poți aplica și în baia ta. În mod evident ai avea nevoie de un jacuzzi de interior sau o cadă de baie cu hidromasaj. În prezent există foarte multe articole de acest gen, la prețuri avantajoase, unele fiind produse excelente, de brand. Important este să ai o baie destul de mare, deci să ai spațiul necesar pentru instalarea unui jacuzzi.

Pentru a avea parte de mai multă relaxare, îți sugerăm să organizezi puțin acest spațiu al băii, debarasând lucrurile inutile. Pentru a te relaxa cu adevărat, trebuie să ai parte de confort, de ordine și de un ambient plăcut.

Un element important pentru relaxare este și muzica SPA. De asemenea, ai avea nevoie de sare în apa de baie pentru calmarea stărilor de nervi și a durerilor de cap, de prosoape albe și un halat de baie, ca la un adevărat SPA.

3. Îmbunătățește atmosfera în dormitor

Această cameră trebuie să fie un loc minunat de relaxare. Poți schimba atmosfera din dormitor în primul rând prin culori. De exemplu, albastrul ca cerul are un efect calmant și este culoarea preferată a multor oameni. Poți alege o lenjerie de pat cu imprimeu în nuanțe de albastru, pentru a avea un somn mai odihnitor în intimitatea unui pat confortabil.

Culorile naturale oferă de asemenea o stare de bine și sunt recomandate pentru designul de interior, în dormitor. Și verdele este bun pentru starea psihică, este un simbol al vieții și prosperității.

Dormitorul trebuie astfel amenajat, încât aici atmosfera să fie plăcută și confortabilă. Când intri în dormitor trebuie să te simți imediat bine, această cameră trebuie să fie un loc plăcut, plin de liniște, de energii pozitive și de armonie, în care vrei să fii mereu.

4. Terasa și grădina casei

Oamenii își descriu senzațiile de plăcere prin cuvântul fericire. Dacă stai la casă, poți avea o terasă sau un loc al tău în care să privești natura, plantele și florile din grădină, cerul albastru, soarele. Acest refugiu este esențial pentru a te simți bine și a te încărca cu energie în fiecare zi. În acest fel, poți fi mai relaxat, mai calm și mai fericit.

Pentru a te simți cu adevărat bine, trebuie să fii în armonie cu mediul înconjurător. Prin aceste schimbări realizate în timp, poți transforma casa într-un paradis de bunăstare, mai relaxant și mai liniștit.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.