Reacția concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities după descalificarea Mădălinei Pamfile din competiție!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 aug 2022, 00:30

Madalina Pamfile, infectata cu coronavirus

Sursa: Captură KANAL D

Anuntul Ilincai Vandici la Bravo, ai stil! Celebrities le-a luat prin surprindere pe concurentele aflate in competitie.

Madalina Pamfile a fost eliminata din competiția Bravo, ai stil! Celebrities fiind infectata cu SARS cov-2. Ilinca Vandici a făcut anunțul chiar la începutul Galei, una cu o tematica deosebita și dedicata zilei de 1 Decembrie. 

"Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale.

Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities."

Citeste si: Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Reactia concurentelor dupa descalificarea Madalinei Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities

Restul concurentelor au fost foarte surprinse de ce i s-a întâmplat Madalinei Pamfile, însă bănuiau că se întâmplă ceva mai grav deoarece de trei zile, vedeta nu a dat niciun semn.

Viviana Sposub:"Nu, nicidecum, am vorbit chiar azi la machiaj că Madalina a fost una din cele mai bune concurente și ne-a ambiționat de fiecare data să luptam cot la cot cu ea, nicidecum să ne bucuram."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi:"Nici eu nu mă bucur că era buna și se îmbracă bine și na...Era

mișto să fie aici. Era competitiva. Era o rivala puternica și era o competiție mare pentru noi toate."

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată și eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a fost infectată cu COVID-19

Reacția lui Ruxi i-a trezit puțin suspiciune Ilincai Vandici văzând-o mustăcind și a apostrofat-o: "Nu mă bucur, da..."

Madalina Pamfile, infectata cu coronavirus. Concurenta a fost descalificata de la Bravo, ai stil! Celebrites

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată și eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a fost infectată cu COVID-19

În ediția cu numărul 34, Madalina Pamfile  a avut ultima apariție în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities când a refuzat să mai dialogheze cu Nicoleta Dragne părăsind podiumul și refugiindu-se în cabina.

Nicoleta Dragne a acuzat-o de mai multe ori pe rivala să din competiție că a mințit în legătură cu poziția ei fata de Ioana Filimon. Într-o postare pe Instagram, Madalina Pamfile a dezbătut acest subiect într-un mod extrem de diplomat:  "Am primit destul de multe mesaje și aș vrea să vă povestesc despre ceea ce se întâmplă acum. Noi intre filmări avem pauze de câteva zile și se pot întâmplă foarte multe lucruri. Faptul că eu am fost absenta aseară se datorează altor motive pe care o să le vedeți. Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuțîi pentru că discuțîi vor exista tot timpul și nu doar la televizor ci și în viață privata. Nu se pune problema că din cauza unei discuțîi, cineva să fie eliminat. Un contract nu sta în niste discuțîi, sta în mai mulți termeni pe care noi trebuie să îi respectam și nu discuția în sine a făcut că eu să absentez. Nu cred că trebuie să le luam nici noi foarte personal și nici cei de acasă. Sunt discuțîi și tot timpul vor fi. Noi suntem la televizor și e mult mai ușor să judeci de pe margine. Se întâmplă că în viață privata doua persoane să nu fie pe aceeași linie", a încheiat Madalina Pamfile mesajul pe Insta Story.