Decizia neașteptată luată de Marcela Fota la un an după moartea soțului. Fanii au rămas înmărmuriți

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2021, 23:52

Marcela Fosta, dezicie neasteptata

Sursa: Instagram Marcela Fota

Interpreta de muzică populară, Marcela Fota, a rămas văduvă anul trecut, în a trei zi de Crăciun. La aproape un an de la moarte soțului, artista a luat o decizie neașteptată.

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viața anul trecut, în a treia zi de Crăciun, în timp ce stătea la codă pentru plata unor taxe. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Interpreta de muzică populară încă își plânge bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică.

Decizia neașteptată luată de Marcela Fota la un an după moartea soțului

Marcela Fota a rămas văduvă la aproape un an de la nuntă. Artista și-a jurat că nu-și va reface viața cu un alt bărbat și, totodată, l-a asigurat pe fiul ei

de 12 ani că nu va avea niciodată un alt tată.

”Asa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericita ca am reușit sa ma bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit sa învăț ca nu e nimic veșnic.

Reușesc să zâmbesc pentru ca soțul meu îmi spunea mereu ca atunci când eu sunt supărată casa noastră este trista.

Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau sa l uit.

Nu există sa ma recăsătoresc cu un alt bărbat, nu exista alt tata pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multa și suficienta iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a declarat Marcela Fota la pun post tv.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce mesaj a primit Marcela Fota de la soțul ei, în vis

Marcela Fota și-a visat de nenumărate ori soțul trecut în neființă, iar de fiecare dată  i-a părut că este bine și frumos.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit

să se întâlnească cu Dumnezeu.

Consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună”, a

mai declarat Marcela Fota.

 

 

Taguri: