In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Se anunta vremuri mari pentru Ali

Autor: Madalina Maftei
video Foto(6)

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Se anunta vremuri mari pentru Ali

Colegii lui Ali sunt ingrijorati pentru acesta, intrucat considera ca dr. Muhsin il suprasolicita pe tanarul rezident. Ferman, care apreciaza tot mai mult reusitele profesionale aparte ale lui Ali, sustine in fata conducerii spitalului, avansarea in grad a rezidentului.

Si, in vreme ce Vuslat are reticente in ceea ce priveste propunerea lui Ferman, Beliz este complet de acord cu acest demers si chiar ii promite acestuia ca va rezolva problema Vuslat.

Pentru Ali se anunta vremuri mari. Rezidentul, care traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Nazli, isi doreste sa se casatoreasca. In plus, Ali trece prin emotii mari, la gandul ca urmeaza sa sustina examenul de specializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Recunoașteți băiețelul din imagine? Este unul dintre cei mai chipeși și talentați actori din serialul Doctorul minune! Astăzi este un bărbat seducător!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.