Jador are deja o noua iubita! Tatal artistului a facut primele declaratii despre despartirea definitiva de Georgiana Elisei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 dec 2021, 09:58

Jador s-a despartit definitiv de Georgiana Elisei

Sursa: Instagram

Jador a anuntat despartirea definitiva de Georgiana Elisei printr-o superba melodie proaspat lansata.

In urma cu doua saptamani Jador a lansat un nou hit pe Youtube impreuna cu cel mai bun prieten al sau, Bogdan Maocanu. Insa mesajul pe care a vrut sa il transmita a fost unul foarte dureros. Jador a povestit ca este pregatit sa inceapa un nou capitol in viata lui anuntand astfel despartirea de femeia pe care a iubit-o si poate o iubeste cel mai mult, insa nu poate avea un viitor alaturi de ea.

Citeste si: Bogdan Mocanu, în lacrimi la volanul mașinii! Ce s-a întâmplat cu cel mai bun prieten al lui Jador

Jador, despartire definitiva de Georgiana Elisei

Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. 

Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. Am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”,  a fost anunțul făcut de Jador pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, declaratii dureroase despre infectarea cu coronavirus

Primele declaratii ale tatalui lui Jador despre despartirea definitva de iubita lui

La scurt timp dupa acest anunt, Jador a inceput, se pare, o relatie cu o alta fata despre care se stiu prea putine lucruri, cei doi fiind la inceput de drum. Pagina de instagram Viperele Vesele, a anuntat in exclusivitate vestea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebare: „Este adevărat că Jador are o altă iubită”

„Nu știu dacă poate fi numită chiar iubită după patru zile și 3 nopți...”

 Tatal lui Jador a vorbit si el in premiera despre despartirea de Georgiana Elisei si a facut cateva afirmatii interesante despre parcursul amoros al fiului sau.

La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei. 

Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina.  Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele!   Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții.
De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!", a declarat Romeo Dumitrache,