Cum să te joci la cazino cu un buget limitat

Author: Oana Iosif

Cea mai greşită percepţie pentru un jucător este aceea că îţi trebuie un buget mare de joc pentru a te bucura de jocurile de noroc. Este posibil să existe şi jucătorii pentru care banii nu contează, dar majoritatea sunt foarte atenţi la cât sunt dispuşi să cheltuiască cu jocurile de noroc. Cum să joci la un cazino cu un buget limitat vom dezvolta în rândurile următoare în aşa fel încât să ai câteva repere pe care să le poţi urma.

Totul despre buget

Stanleybet casino este un nume de reper în industria jocurilor de noroc din ţară. O recomandă seriozitatea, oferta mare de jocuri şi nu în ultimul rând câştigurile mari pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Este clar că şi aici ai nevoie de bani pentru a juca, deci bugetul este un „rău” necesar la care trebuie să te gândeşti înainte de a intra în joc. Tot ceea ce trebuie să ştii despre buget este faptul că trebuie să îl construieşti pe un principiu clar, cât poţi pierde fără să te afecteze financiar.

Nu există aici repere care îţi pot da sume fixe, bugetul poate să fie constituit atât cu sume mici cât şi cu sume mari. Totul depinde de resursele financiare de care dispui şi pe care eşti dispus să le rişti, acest principiu aplicându-se atât jucătorilor începători cât şi celor experimentaţi. Hotărăşte deci o sumă pe care să nu o resimţi în caz de pierdere şi introdu-o în contul tău de jucător. Acesta este bugetul cu care vei ataca jocurile de noroc şi cel care îţi va oferi experienţa pe care o doreşti.

Nu fii nepregătit

Este clar că dacă îţi construieşti un buget de joc ai resursele financiare necesare care să te lanseze în jocurile de noroc. Ai acum baza, însă construirea unui buget fiabil nu înseamnă totul. Degeaba ai un buget de joc dacă nu ştii unde să îl foloseşti cu succes. Şi nu încerca să joci la întâmplare, pentru că în acest caz vei pierde cu siguranţă şi nu îţi doreşti acest lucru. Studiază deci cu atenţie oferta cazinoului unde ai ales să îţi testezi norocul şi joacă în mod demo, dacă ai această posibilitate.

Vei cunoaşte în acest fel detaliile jocului şi nu vei avea surprize când îl vei accesa pe bani adevăraţi. Nu vei fii nepregătit atunci când vei juca pe bani reali şi vei ştii să ataci jocul dintr-o postură avantajoasă. Este soluţia care nu îţi poate garanta un câştig impresionant dar te va păstra întotdeauna în bugetul de joc pe care l-ai construit.

Alege cele mai ieftine jocuri

Când vorbeşti despre noţiunea de joc ieftin, va trebui să te gândeşti la miza pe care o vei aborda indiferent de jocul care îţi place. La sloturi este simplu, ai accesat un asemenea joc şi vezi în tabela de plăţi care este cea mai mică miză acceptată de slot. Dai un spin de verificare şi te convingi de acest lucru observând cu cât a scăzut contul tău de jucător. La jocurile de masă este însă problema, datorată în principal numărului mare de variante în care un joc se regăseşte în ofertă.

Ai văzut cu siguranţă că există 10 variante de poker sau blackjack şi ai ales la întâmplare, dând click pe una dintre acestea. Surpriza a venit însă la primul pariu, când ai observat prea târziu că miza jucată într-o singură mână ţi-a şi înjumătăţit bugetul. Nu te-ai informat şi ai ales cea mai costisitoare variantă, care te-a dus în postura de a-ţi pierde bugetul. Sfatul este că întotdeauna când alegi un joc să te informezi cu privire la miza minimă şi maximă pe care acesta o acceptă. Există chiar obligativitatea cazinourilor de a afişa la vedere acest lucru, aşa că nu te arunca în joc până nu vezi aceste repere.

Încearcă în a nu fii influenţat în a paria mai mult

Capcana de a paria mai mult decât ţi-ai propus apare şi în cazul în care câştigi dar şi în cazul nedorit în care pierzi masiv. Pentru partea cu câştigul explicaţia este una simplă, eşti cuprins de un sentiment de euforie şi crezi că mărirea mizei este ocazia oportună de a mări consistent contul de jucător. Este posibil să se şi întâmple acest lucru, dacă te regăseşti într-o pasă pozitivă şi chiar ajungi să crezi că eşti imbatabil. Selectezi dintr-o dată cea mai mare miză acceptată de joc şi aştepţi cât mai repede un câştig impresionant.

Este însă posibil să revii cu picioarele pe pământ mai repede decât ţi-ai dori şi să constaţi că în loc să ai contul bogat, ai şi ajuns la fundul sacului. Pierderile funcţionează în mod total opus, dar cu acelaşi deznodământ nedorit. Vezi că înregistrezi pierderi după pierderi şi bugetul tău de joc se subţiază văzând cu ochii. Apare inevitabil dorinţa de a recupera paguba şi te vezi pus în postura de a opta între 2 posibilităţi. Fie te retragi din joc, accepţi realitatea şi aştepţi o altă zi sau decizi pe loc că trebuie să suplimentezi bugetul de joc. Poate că lucrurile s-ar aranja într-un final, dar mergi pe ideea că trebuie să recuperezi rapid banii pierduţi şi faci o greşeală imensă, pariezi mai mult decât în mod obişnuit.

Dacă până acum erai foarte atent când schimbai mizele, dacă joci la recuperare vei apăsa pedala de acceleraţie prea tare. Vei lua decizia să joci pe cea mai mare miză de joc, în speranţa că o mână norocoasă te va „scoate”. Nu este exclus să se şi întâmple acest lucru, caz în care te poţi considera cu adevărat un norocos. De cele mai multe ori însă, vei constata că jocul la recuperare este cea mai păguboasă decizie care te va duce rapid la faliment, aşa că evită să o aplici.

Concluzie

Jocul la cazino trebui să îţi aducă în primul rând multă distracţie şi abia după câştiguri băneşti. Tocmai de aceea mărimea bugetului de joc nu contează, îl poţi forma în concordanţă cu resursele de care dispui. Fi atent totuşi să nu joci la întâmplare, nu paria prea mult şi alege să pui în joc cele mai mici mize. Nu este calea care să îţi garanteze un câştig colosal dar îţi va garanta cu siguranţă o experienţă de joc pe care nu o vei uita prea curând!



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.