Gala cu tunete si fulgere sambata seara la Bravo, ai stil! Celebrities. Adina Halas rabufneste pentru prima data in cadrul competitiei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 sep 2022, 07:40

Adina Hals si Raluca Dumitru, conflict de proportii

Sursa: Captură KANAL D

Show de zile mari in Gala Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta sambata de la ora 22.

Una din cele mai ofertante Gale de la Bravo, ai stil! Celebrities din punct de vedere stilistic si nu numai isi deschide portile in aceasta sambata de la ora 22. Concurentele vor defila sub un concept total nou pentru competitia de stil, dovedind ingeniozitate, talent artistic, asta pe langa abilitatile stilistice.

Citeste si: Mădălina Pamfile, primele declarații despre întoarcerea la Bravo, ai stil! Celebrities. Anunțul făcut pe Instagram de către fosta concurenta

Gala de senzatie la Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta seara de la ora 22:00

Insa, ca de fiecare data, pe langa spectacolul stilistic, concurentele ofera si un spectacol autentic cu discutii aprinse si pline de patos savurate la maxim de public.

Maurice Munteanu: "Raluca Dumitru este regina neincoronata a acestui platou."

Raluca Dumitru: "Da, Ruxi, si la tine in ceafa suflu, ai simtit?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi: "O las sa sufle"

Conflict de proportii intre Adina Halas si Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Moment crucial pentru Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta izbucnește în plâns și părăsește platoul

Insa, de departe, cel mai surprinzator moment din Gala Bravo, ai stil! Celebrities este rabufnirea Adinei Halas la adresa Ralucai Dumitru.

Raluca Dumitru:"Nu ai gasit persoana potrivita, nu inteleg ce n-ai inteles!"

Adina Halas:"Eu nu reactionez absolut deloc bine la amenintari"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.