Adina Halas, scoasa din sarite in culise de Raluca Dumitru: "Mi s-a părut că mă ia la mișto!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 sep 2022, 00:10

Adina Halas si Raluca Dumitru, disputa in culise

Sursa: Captură KANAL D

Adina Halas si Raluca Dumitru au avut prima interactiune mai profunda la Bravo, ai stil! Celebrities.

Raluca Dumitru a ținut să precizeze în culise faptul că toată lumea ar trebui să fie prezenta la ora stabilita pentru pregătirile dinaintea filmărilor și că mai mereu exista concurente care întârzie, lucru destul de deranjant din punctul ei de vedere. Însă, Adina Halas nu vede lucrurile întocmai atât timp cât țoață lumea este pregătită pentru filmări. De aici și până la un conflict mocnit nu a mai fost decât un pas.

Citeste si: Prima imagine cu bebelusa Marisei Paloma! Fosta concurenta Bravo, ai stil! a născut

Ies scantei intre Raluca Dumitru si Adina Halas la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru:"Poate mai au ceva de făcut pentru Gala ori vreo proba la croitorie cum e Rux și Nicoleta care stiu că își face ținutele la atelier. Și poate mai au mici detalii.

Nu este normal să întârzie. Eu sunt organizata. Am dat în lucru și cealaltă Gala.

Adina Halas:"Eu nu am nicio problema. Pot înțelege problemele oricui. Daca se da REC și suntem toate gata, nu are ce să mă deranjeze că astfel colegele mele nu sunt la 9 aici. Chiar nu am!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru:"Hai, Adina că parca ai fost la TVR Cultural.

Adina Halas:"Asta am zis întotdeauna, este poziția mea. Ți se pare că mi-am schimbat discursul? Asta gândesc. Eu gândesc în felul următor. Pe mine nu mă deranjează. Nu îmi spune mie ce ar trebui să spun și nu sunt de la TVR Cultural. E foarte simplu, când îmi spun părerea, asta este.

Nu te-a întrebat nimeni nimic că să îmi dai un răspuns. Te întrebam daca aveam nevoie de un răspuns. Păstrează-le pentru cine iți permite astfel de artificii. Vezi că ce? Nu înțeleg ce e asta?

Citeste si: Răfuială de zile mari între Amna și Anda Adam în culisele Bravo, ai stil! Celebrities: "Era să ne luăm la bătaie, a tipat la mine, nu se poate așa ceva!"

Adina Halas, scoasa din sarite din cauza afirmatiilor Ralucai Dumitru

Raluca Dumitru:"Vezi că nu ai găsit persoana potrivita, asta urma...E ceva ce te deranjează? Ai început să ridici tonul din ce în ce mai tare. Scuze pentru ce am spus. Daca vrei să accepți bine, daca nu, nu. Este vorba despre respect și trebuie să fim toate la aceeași ora.

Adina Halas:"Mi se pare că sunt luata la mișto. A fost neașteptat. Am rugat-o și am folosit un ton imperativ pentru că a apăsat pe o pedala.."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.