Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare

Autor: Madalina Maftei

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 5 decembrie. Vreme proastă în majoritatea țării. Se anunță ploaie, lapoviță și ninsoare.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru dumincă, 5 decembrie. Vremea se strică în toată țara. Se anunță ploaie, lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare

Vrmea se încălzește ușor. În cursul zilei, valorile termice înregistrate se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, iar în cursul nopții temperaturile vor fi mai ridicate pentru începutul lunii decembrie.

Valorile maxime se vor situa între 2 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Temperaturi mai ridicate se vor resimți în Dobrogea de până la 9...10 grade, pe litoral.

În jumătatea de nord-vest a țării, treptat înnorările și aria precipitațiilor predominant sub formă de ploiaie se vor extinde.

În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros și pe spații mici vor fi ploi slabe.

La munte, precipitaţiile vor fi mixte, cu ninsori pe alocuri viscolite la altitudini mari. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, pe litoral şi în sudul Banatului. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alertă meteo! Cod galben de viscol și ninsori în mai multe regiuni din țară. Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în Capitală

Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Cum va fi vremea în Capitală?

În Capitală, în cursul zilei de duminică, 5 decembrie, vremea se va încălzi ușor, astfel că valorile termice normale se vor situa peste cele normale în prima parte a lunii decembrie.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţavor fi condiții de ceață.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 4 decembrie 2021. Se răcește în toată țara. Ploi, lapoviță și ninsoare