Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după presupusa despărțire de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Autor: Lavinia Medrea

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după despărțirea de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Sursa: Facebook Irina Tănase/Liviu Dragnea - colaj KANAL D

Irina Tănase și Liviu Dragnea trec prin momente dificile în relația lor, după ce un prieten i-ar fi spus politicianului că iubita lui i-ar fi fost infidelă.

Irina Tănase a avut prima reacție față de zvonurile despărțirii dintre ea și Liviu Dragnea. Aceasta a negat faptul că s-ar fi despărţit de politician sau că l-ar fi înșelat, lucru pe care nu l-ar putea afla fiind încarcerat.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii,

așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, a declarat Irina Tănase, despre relația ei cu Liviu Dragnea.

Citeste si: Din ce se întrețin Liviu Dragnea și Irina Tănase și cum își împart banii: „În casă e un singur cocoș!”

După declarația aceasta, Irina Tănase şi-a şters contul de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codrin Ştefănescu, prietenul lui Liviu Dragnea, detalii despre despărţirea dintre Liviu şi Irina

Codrin Ştefănescu, prietenul politicianului, a fost cel care a vorbit primul despre așa-zisa despărțire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase.

Citeste si: Se întoarce sau nu Liviu Dragnea în politică? De ce susține noul partid Alianța Pentru Patrie: „România se poate recupera!”

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine.

Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede.

Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a declarat Codrin Ștefănescu, despre relația dintre cei doi. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.