Daniel Onoriu, în stare critică la spitalul Floreasca: „Următoarele ore sunt decisive pentru el” Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 06 sep 2022, 03:25

Daniel Onoriu, internat în stare gravă în spital 

Sursa: facebook Daniel Onoriu

Daniel Onoriu se confruntă cu probleme serioase de sănătate și are mare nevoie de sânge. Care este starea pilotului de raliuri și cum a ajuns să fie internat în secția de terapie intensivă a spitatului Floreasca din Capitală?

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri, se află internat în Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. În prezent, se pare că starea acestuia de sănătate este una gravă, pilotul suferind o hemoragie internă. Apropiații acestuia au cerut ajutorul prietenilor de pe facebook pentru a dona sânge, pilotul Daniel Onoriu având nevoie de transfuzii de sânge.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Ce se întâmplă în aceste momente cu pilotul de raliuri?  

Pilotul Daniel Onoriu este internat în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și există informații potrivit cărora starea acestuia ar fi critică la momentul actual. Se pare că pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă din cauza unei operații de micșorare a stomacului prin care ar fi trecut în Turcia, potrivit spynews.ro.

Din primele informații, Daniel Onoriu ar fi suferit deja două operații în România, iar medicii se luptă în continuare pentru a-i salva viața.

Mai mult decât atât, apropiații au cerut ajutorul pe facebook, precizând că pilotul are nevoie de sânge.

„Daniel Onoriu omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sange (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str.

Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la recepție: „Pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sange este compatibilă. Poți dona la tine in oraș, doar să specifici Onoriu Daniel... Spital Floreasca. Rog atât cunoscuții, cât și orice alt om binevoitor să-și rupă din timpul lui pentru a salva timpul meu. Mulțumesc tuturor!”, este mesajul care a apărut pe pagina de facebook a lui Daniel Onoriu.

Citeste si: Fosta iubita a lui Daniel Onoriu a facut marturisiri incendiare despre sentimentele sale pentru campion! Simona Chitac a recunoscut: "Imi reprosez ca..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rebeca Onoriu, declarații despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu 

Rebeca Onoriu a confirmat că pilotul Daniel Onoriu se află în stare critică și că are nevoie de transfuzii de sânge. Aceasta a explicat că pilotul ar fi apelat la operația de micșorare a stomacului din dorința de a arăta mai bine.

„De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el.

Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine!”, a spus Rebeca Onoriu, conform click.ro.

Cine este Daniel Onoriu și ce vârstă are?

Daniel Onoriu s-a născut pe 8 aprilie 1978 și are 43 de ani. Daniel Onoriu este unul dintre cei mai apreciați piloți de raliuri din România, fiind cunoscut sub porecla de „Ono”. Acesta este nepotul regretatei Gabi Luncă, iar de-a lungul carierei în lumea sportului auto a reușit să obțină mai multe premii importante.

Nu este pentru prima oară când Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. În anul 2006, pilotul a suferit un accident de motocicletă grav și în urma căruia a stat 9 zile în comă. 

Citeste si: Daniel Onoriu a rupt tacerea! Campionul spune adevarul despre masina incendiata! Simona Chitac a inscenat totul?: "Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca mi-au pus catusele. Fosta mea a..."

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.