Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 51, marți, 7 decembrie 2021- VIDEO. Tarîk, aproape de a fi ucis de Nazîm!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 sep 2022, 05:25

Nazim, la un pas să îl ucidă pe Tarîk!

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 22:30, episodul cu numărul 51 din Nehir. Urmărește-l și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Nazîm află că a stat la închisoare din cauza lui Tarîk și e aproape să îl ucidă pe acesta!

Nehir îi strigă lui Nazîm  să îl lase în pace, dar Nazîm nu mai pare să fie stăpânit odată ce află ceea ce află.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

În cele din urmă lucrurile se calmează, chiar dacă Nazîm îi ține mâna în gât un pic lui Tarîk.

Tarîk scapă teafăr din mâinile lui Nazîm și ulterior are o întâlnire cu Bahar.

"Ce o să faci? Mă vei omorî și pe mine?", îl întreabă Bahar pe Tarîk.

"Nu, ce o să-ți fac ție va fi și mai rău", îi răspunde Tarîk.

Episodul 51 din "Nehir" este difuzat diseară, de la ora 22:30, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea Nehir Live Stream Online trebuie doar să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone. 

Citeste si: Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir”- Episodul 49, marți, 30 noiembrie 2021- VIDEO. Medicii luptă pentru a-i salva viața lui Nazim

Nehir, povestea lui Nehir Aksu!

Serialul "Nehir" (titlul original: "Baraj") prezintă, în principal, povestea unei tinere încercate greu de viață, Nehir Aksu, jucată de actrița Biran Damla Yilmaz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir a fost abandonată din fragedă pruncie de ambii părinți și a crescut la orfelinat.

Ajunsă la maturitate, o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o blondă cu experiență infracțională, care îi devine mentor.

Nehir începe să înșele bărbați, cu ajutorul lui Zerrin. Zerrin o prezintă în înalta societate ca "fiica" ei pe Nehir, iar doi bărbați cad în plasă și se căsătoresc cu ea. Nehir divorțează de ambii după ce le ia o parte din avere.

Cei doi bărbați înșelați află ce li s-a întâmplat și pornesc în urma lui Nehir și a "mamei" acesteia, Zerrin.

Nehir decide ulterior să ducă o viață onestă, cu bărbatul pe care îl iubește, Nazîm Guney (Feyyaz Duman), cu care are un băiețel superb, pe Mert.

Viața îi desparte pe Nazîm și Nehir, cei doi se supără, la un moment dat, foarte tare unul pe celălalt, dar iubirea lor nu moare niciodată.

În timp ce se află, rănită, în comă, pe patul de spital, Nazîm îi jură lui Nehir că va face tot ce îi stă în putere pentru a fi din nou cu ea și cu băiețelul lor, Mert.

Dacă acest lucru se va întâmpla, aflați doar urmărind în continuare Nehir la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: Ies la iveală detalii teribile despre Tarik! Nazim își iese din minți! Aflați ce se va întâmpla între cei doi rivali, luni și marți, 6 și 7 decembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

  

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.