Vica Blochina, accident după accident! "Am leșinat la volan" Vedeta a făcut mărturisiri uluitoare despre cel mai dificil an din viața sa! Iată ce predicții i-a transmis Carmen Harra la Teo Show?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 dec 2021, 09:03

Vica Blochina, despre cel mai greu an din viata sa

Sursa: Captură KANAL D

Vica Blochina a mărturisit la Teo Show că a trecut prin cel mai dificil an din viața sa, deoarece a fost marcat de multe accidente și greutăți.

Celebra Vica Blochina a trecut în acest an prin multe momente dificile, din punct de vedere financiar, deoarece a acumulat costuri imense, de circa 4000 de euro la întreținerea apartamentului în care locuiește. Vedeta a fost dată in judecată de asociația de proprietari a complexului imobiliar în care locuiește din anul 2007.

Însă Vica Blochina nu se temea că îi va fi scos la licitație apartamentul pentru că va achita suma uriașă cu care este datoare.

Dar pe lângă această problema administrativă, Vica Blochina s-a mai confruntat și cu câteva accidente destul de urâte în trafic, în urmă cărora mașînă să de lux a fost avariată.

Vica Blochina, accident după accident! "Am leșinat la volan"

Invitată în platoul Teo Show, Vica Blochina a făcut mărturisiri uluitoare despre cel mai dificil și ghiniost an din viața sa. Cu același optimism și cu zâmbetul pe buze, vedeta a spus că în ciuda tuturor acestor probleme are de gând să plece într-o vacanță de o lună, în Thailanda pentru a se relaxa.

Citeste si: Vica Blochina, in doliu! Vedeta a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte din viata sa!

"Acum muncesc! Trag tare, tare, vreau să fac foarte mulți bani și după aia plecăm pe 21 decembrie! Am închiriat o casă, care costă 12000 de euro pe săptămâna!(...) Anul acesta a fost un an mult mai greu! Cu datoria...

am plătit! Și administratora s-a ales cu plângere penală pentru că ne-a spart boxele și ne-a furat pe mulți locatari! Și acum o să răspundă pentru acest lucru în față instanței!(...) Am avut primul accident în martie, am leșinat la volan, mi-a fost foarte rău! Mi s-a făcut foarte rău și am încercat să trag pe dreapta și am leșinat la volan! Am tras pe dreapta și am intrat în cineva! Am făcut pagubă la mașînă acelui șofer! Am făcut analizele, am fost plecată în Atena și am făcut analize și am avut un soi de anemie! Și am făcut
tratament! Atunci chiar m-am speriat foarte tare!"
, a spus Vica Blochina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a mai povestit că recent a mai trecut printr-un accident teribil, când o basculantă i-a avariat serios mășînă, pentru că șoferul era cu ochii în telefon în momentul impactului.

"Cum e să te calce basculantă! Să mergi așa și să te calce o basculantă! La mine e viață că-n filmele cu nebuni! Mergeam liniștită îmi vedeam de drumul meu, mergeam la birou și deodată s-a urcat pe mine basculantă! El nu m-a văzut, fiind mășînă mea joasă, sport, el nu m-a văzut, vorbea și la telefon! Eu clacsonam să se oprească și nici n-auzea că eu clacsonam! Mi-a distrus mașînă! A fost dauna! Am rezolvat pe cale amiabilă pentru că nu puteam să-l las, era totuși un copil, la douăzeci și ceva de ani la

volan! Probabil dacă mergeam la poliție i se lua și carnetul, că a trecut și pe roșu! Și am rezolvat amiabial și acum ma chinui cu asigurare, dute vino, noroc că voi pleca în vacanță! Piesele îi vin foarte greu! Și uite cum arată mașină! Mă doare inima, pentru că mașină mea n-are decât un an de zile!", a spus Vica.

Și tot în ediția de astăzi, a emisiunii Teo Show, Vica Blochina a primit și cele mai inedite predicții din partea celebrei Carmen Harra, care a intrat în direct prin Skype. Această i-a sugerat Vicăi de ce anume trebuie să țînă cont pe viitor și mai ales la ce să se aștepte în perioada următoare și in anul viitor. Iată cum a reacționat Vica:

Citeste si: Vica Blochina riscă să-și piardă apartamentul primit de la Victor Pițurcă