Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2021, 23:32
actorii din prizoniera destinului Foto(4)
Zeynep si Mehdi, protagonistii serialului Prizoniera destinului
Sursa: Captură KANAL D

Serialul Prizoniera destinului a fascinat prin povestea impresionantă prezentată dar și prin distribuția de excepție.

Îndrăgita producție turcească Prizoniera destinului readuce în prim plan de miercuri, 8 decembrie, de la ora 20:00, actori extrem de talentați și de apreciați. Urmând că de săptămâna viitoare să fie difuzată de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D!
Telespectatorii postului Kanal D vor putea urmări începând de miercuri, 8 decembrie, noi episoade captivante din serialul Prizoniera destinului (cu denumirea originală „Dogdugun Ev Kaderindir”).

Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului!

Încă de la difuzarea primelor episoade publicul din România a fost de-a dreptul fascinat de povestea impresionantă a tinerei Zeynep, personajul feminin principal al serialului Prizoniera destinului. Cea care mai întâi s-a simțit captivă între iubirea pentru femeia care i-a dat viață și cea care a crescut-o și a educat-o, iar apoi tânăra Zeynep s-a simțit prizoniera dragostei sale pentru bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește, fără să-i pese de statutul lui social și pregătirea intelectuală.

Serialul Prizoniera destinului, inspirat dintr-o poveste reală de viață, îi are în centrul acțiunii pe Zeynep (personaj interpretat magistral de actrița Demet Ozdemir) și pe Mehdi (interpretat de celebrul actor Ibrahim Celikkol), care vor încerca din răsputeri să depășească toate obstacolele și diferențele dintre ei.

Tepespectatorii i-au cunoscut deja în distribuția serialului Prizoniera destinului pe actorii care au pus în scenă personaje incredibile.

Pe îndrăgită Demet Ozdemir publicul din România a urmărit-o pentru prima dată în anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, în rolul Alya. Actorul Ibrahim Celikkol a jucat cu ani în urmă în serialul Iffet, în rolul lui Cemil, iar Engin Hepileri (personajul Faruk) a jucat în serialul „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin, mama adoptivă a lui Zeynep) a jucat în producția „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica.

Citeste si: Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

Deși mulți telespectatori și-ar fi dorit să îi știe împreună pe Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol și dincolo de platourile de filmare, aceștia au fiecare propriile relații. Frumoasă și talentată Demet Ozdemir trăiește de aproape un an de zile o superbă poveste de dragoste cu un celebru cântăreț turc, Oğuzhan Koç, alături de care apare peste tot și par să se iubească enorm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar renumitul actor Ibrahim Celikkol este căsătorit cu arhitectă Mihre Mutlu.

Fericitul eveniment a avut loc în anul 2017, în Grecia, într-un decor demn de poveștile cu zei, iar în anul 2019 cei doi soți au devenit și părinții unui băiețel căruia i-au ales numele Ali.

Actorul Engin Hepileri a devenit cunoscut telespectatorilor din România, din serialul "Dragoste și secrete", unde l-a interpretat pe temutul Uygar. Iar în prezent, publicul îl poate urmări pe talentatul actor în serialul “Prizonieră destinului”, difuzat la Kanal D. Engin Hepileri în vârstă de 43 de ani, a divorțat în anul 2014, de Ayșe Topçu, cu care s-a căsătorit în 2010. Apoi acesta și-a refăcut viață alături de actrița Beyza Șekerci în 27 mai 2015 și împreună au un copil, pe nume Can.

Citeste si: Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.