Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul - Episodul 35 VIDEO. Prizoniera destinului revine astăzi la Kanal D!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 sep 2022, 08:40

Eroii din Prizoniera destinului

Sursa: Kanal D

Prizoniera destinului revine în această seară la Kanal D. Episodul 35 din Prizoniera destinului e difuzat Live de la ora 20:00 și Live Stream Online, pe kanald.ro.

După încheierea serialului de succes "Doctorul Minune"," Prizoniera destinului" revine în această seară la Kanal D.

"Prizoniera destinului" va fi difuzată pe același tronson orar ca și "Doctorul Minune", care s-a încheiat ieri. Difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, "Prizoniera destinului" poate fi urmărită fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, PC, laptop sau smartphone.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

"Prizoniera destinului" prezintă povestea frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), o tânără născută într-o familie modestă, care a trecut prin multe lipsuri.

Zeynep a fost crescută de către Nermin (Senan Kara), care îi este mamă adoptivă. Ajunsă la maturitate, Zeynep îl cunoaște pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care se îndrăgostește și cu care își întemeiază o familie. 

După un concurs de împrejurări, Zeynep și Mehdi divorțează, iar ambii trec prin evenimente care îi marchează.

Bariș, un tânăr avocat, se îndrăgostește de Zeynep și vrea să se căsătorească cu frumoasa brunetă. Și Nermin, mama adoptivă a lui Zeynep, speră ca acest lucru să se întâmple, datorită meseriei respectabile pe care o are acesta. Nermin vede în Bariș bărbatul potrivit care să aibă grijă de fiica ei adoptivă.

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya a ajuns de urgență la spital! Problemele de sănătate ale îndrăgitului actor au recidivat! Care este starea sa în prezent!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ep 35 din "Prizoniera destinului":  Zeynep, surpriză uriașă pentru Mehdi

Mehdi are probleme cu justiția, urmând să primească sentința într-un dosar important. Zeynep și Mehdi se reîntâlnesc la tribunal, dar nu din postura de soție-soț. Zeynep apare la tribunal, când se judecă procesul fostului ei soț, în calitate de avocat și vrea să îl ajute pe acesta.

Bariș, care își dorește un viitor cu Zeynep, nu e de acord ca aceasta să mai aibă vreo legătură cu Mehdi și, de aceea, tânăra alege să nici nu-i spună ce are de gând să

facă. 

Nermin simte că fiica ei nu l-a uitat pe Mehdi și că îl iubește în continuare pe acesta, chiar dacă acum Zeynep e curtată intens de avocatul Bariș.

De acum înainte veți putea urmări "Prizoniera destinului" de luni până vineri, de la ora 20:00, atât la Kanal D, cât și pe site-ul kanald.ro, accesând adresa de Live Stream Online, https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.