Momente dificile pentru celebra actriță Neslihan Atagul! Soțul ei, Kadir Dogulu, a dat cărțile pe față și a răspuns pentru prima dată acuzațiilor de infidelitate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2021, 00:04

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu trec printr-o perioada dificila a casniciei lor

Sursa: gecce.com.tr

Kadir Dogulu a vorbit pentru prima dată după ce a fost acuzat în presă că și-ar fi trădat soția, pe celebra actrița Neslihan Atagul.

Celebrii actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează de peste șapte ani unul dintre cele mai reușite cupluri din Turcia. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce, în anul 2013, când au jucat rolurile principale și treptat au ajuns să formeze un cuplu și dincolo de scenariul serialului.

Publicul din România i-a cunoscut pe cei doi actori talentați și frumoși încă din anul 2014, când aceștia au jucat în serialul Un destin la răscruce difuzat la Kanal D.

Iar ulterior celebra Neslihan Atagul a putut fi urmărită și în producția Dragoste infinită, alături de Burak Ozcivit.

Momente dificile pentru celebra actrița Neslihan Atagul din serialul Dragoste infinită!

În anul 2016 cei doi actori au decis să își unească destinele. Iar nuntă a fost una de vis, desfășurată într-un cadru de poveste în Istanbul pe malul Bosforului. Însă de atunci Nelihan și Kadir au declarat că își doresc enorm să devină părinți cât mai rapid, însă nici în prezent cei doi nu au reușit să aibă copii.

Deși pozau mereu în cuplul perfect în public, de curând presă din Turcia a lansat zvonul despre faptul că Neslihan Atagul și Kadir Dogulu trec printr-o perioada dificilă a căsniciei lor, după ce Kadir ar fi fost infidel.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au părut mereu cuplul ideal însă de curând, în presă din Turcia s-a vehiculat că cei doi actori s-ar află la un pas de divorț, deoarece trec printr-o perioada dificilă a relației lor.

Acest zvon a fost oarecum confirmat și de faptul că recent, îndrăgită actrița a participat la Festivalul Premiilor DIAFA 2021, ce s-a desfășurat în Dubai, acolo unde și-a făcut apariția singură fără să împartă bucuria premiului câștigat cu soțul ei, Kadir, care i-a transmis un mesaj de felicitare prin intermediul Instagramului.
Mai mult decât atât, de curând, Kadir Dogulu a decis să dea cărțile pe față și a făcut câteva precizări neașteptate.
Acesta a folosit un ton ușor ironic față de jurnaliști cărora le-a spus că și-a trădat soția pentru că nu a privit-o în ochi de dimineață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia, la un pas de divorț? Iată ce se întâmplă de fapt între celebrii Neslihan Atagul și Kadir Dogulu!

"Da, am trădat. Nu m-am uitat la fața iubitei mele când m-am trezit dimineața. Am trădat! Când am văzut știrea, i-am spus <<soția mea, te-am înșelat>> și am râs!",

a spus Kadir.

În cele din urmă, celebrul actor a subliniat faptul că își adoră soția și este foarte mândru de realizările ei, în contextul celui mai recent premiu câștigat de Neslihan Atagul în cadrul festivalului din Dubai.

"Nu spun că este soția mea, Neslihan este foarte talentată, și mie îmi place de ea", a mai spus Kadir Dogulu.

Citeste si: Neslihan Atagul, protagonista din Kara Sevda, diagnosticata cu sindromul intestinului cu scurgeri! Unde a plecat actrita sa se trateze si cum a aflat de boala