Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele detalii despre sarcină: "Vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Autor: Alice Popescu

Viviana Sposub, primele declaratii despre sarcina

Sursa: Captură KANAL D

George Burcea si Viviana Sposub formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton.

George Burcea și Viviana Sposub sunt pusi pe fapte mari în ce privește relația lor. Desi au trecut prin multe încercări de-a lungul anului, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și actorul sunt mai sudați că niciodată. Ba mai mult, în ciuda ultimului scandal în care a fost implicat actorul, Viviana a fost alaturi de el și l-a sprijinit necondiționat atunci când i-au fost închise mai multe uși. Cât despre nivelul următor al relației lor, cei doi încă nu se grăbesc deoarece spune, Viviana, mai au multe de realizat în ce privește cariera. 

Citeste si: Fiul lui Tibi Clenci, Tudor Anghel, are o preferată la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este concurenta care i-a furat inima puștiului

Viviana Sposub, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities:"De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc.

Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el.

Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine.”

In urma cu cateva luni, George Burcea a cerut-o de nevasta pe Instagram, moment in care Viviana l-a refuzat politicos spunand ca nu asa isi doreste sa fie ceruta in casatorie. Ba mai mult, in celebrul roast pe care l-a facut in cadrul unei Gale Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana a ironizat relatia pe care o are in momentul de fata cu actorul:  "Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mica m-am visat mireasa doar că de 1 an și 3 luni, Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept...să divorțeze!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Citeste si: Marisa Paloma, primele detalii despre cum a decurs nașterea: "Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan"

Viviana Sposub si George Burcea, relatie pusa la incercare

Vorbind serios, totusi, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a declarat recent ca isi doreste sa devina si mama in viitor.

De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.(…)

Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări.”   a declarat Viviana Sposub.