Simina Loica are mari probleme de sănătate! „Mă dor plămânii și oasele”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 sep 2022, 04:20

Simina Loica are mari probleme de sănătate! „Mă dor plămânii și oasele”

Sursa: Instagram Simina Loica

Simina Loica, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, se confruntă cu probleme de sănătate! Cum se simte tânăra?

Recent, Simina Loica a experimentat simptome care au făcut-o să se simtă foarte rău, lucru pe care l-a transmis urmăritorilor ei pe Instagram. Se pare că tânăra mămică are mai mult decât o viroză și îi dă bătăi de cap.

Simina Loica are probleme de sănătate! Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” are o viroză urâtă

După ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, Simina Loica  a apelat la sfatul urmăritorilor ei, pentru că tratamentele pe care le urmează nu

își fac efectul și starea ei se înrăutățește după ce și-a dat seama că stările ei nu se ameliorează cu tratamentul pe care-l urmează.

Citeste si: Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit: „Mă bate încontinuu”

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a filmat cu vocea sfârșită și vizibil moleșită, în timp ce povestea ce simptome experimentează. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singurul motiv de fericire al brunetei este că Dominic, fiul ei, se simte bine și nu pare să fi luat răceala de la mama lui deoarece are o imunitate puternică.  

Citeste si: Povestea de dragoste dintre Simina și Alex Zănoagă a ajuns la final?! Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” a șters toate pozele cu tatăl copilului ei

„Vreau să vă întreb ceva.

Câți dintre voi ați răcit în perioada asta și ce credeți că este.(...) Cel mai nașpa este că mă dor plămânii și oasele, dinții, încheieturile mâinilor, genunchii.

Și Domi era răcir, dar parcă e mai puternic decât mine”,  a povestit Simina Loica, pe Instagram Story. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.