Ce a făcut Petrică Mîțu Stoian chiar înainte să moară. Toți au rămas muți de uimire: ”Am pielea de găină”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 sep 2022, 04:15

Petrică Mîțu Stoian

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Ce melodie a înregistrat Petrică Mîțu Stoian înainte să își dea ultima suflare. Regretatul artist a murit în urmă cu o lună, șocând atât familia, cât și fanii.

Înainte să își ia adio de la lumea asta, Petrică Mîțu Stoian a înregistrat o melodie cu ocazia sărbătorilor de iarnă . Piesa a fost lansată pe canalul de YouTube al regretatului artist, la scurt timp după moartea acestuia.

Citeste si: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

Ce a făcut Petrică Mîțu Stoian chiar înainte să moară

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, regretatul Petrică Mîțu Stoian a înregistrat un colind, numit ”Sfântă-i sara de Crăciun”, lansat post mortem.

Moartea celebrului cântăreț a lăsat un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut. 

Citeste si: Prima reacție a surorii lui Petrică Mâțu Stoian, după ancheta de la clinica privată: "A murit cu zile"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noul colind a fost o surpriză frumoasă pentru toți fanii marelui artist din Mehedinți, care au ascultat, au dat like și au distribuit piesa.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace! Acum cântă alături de îngeri! Multumim frumos pentru acest prețios videoclip!", "Am pielea de gaina, ma prind fiori pe sira spinari numai gindindu-ma ca nu mai este. Un Colos si un Maestru al folclorului romanesc! Odihna vesnica si Craciun fericit unde esti!", "Doamne, ce frumos! O sa ne lipseasca pentru totdeauna prezenta ta!", "Doamne ce colind frumos!", au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Petrică

Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian, desemnat "Cetăţean de Onoare, post-mortem", în județul Mehedinți

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi a acordat acest titlu în semn de omagiu pentru activitatea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. Surorile artistului sunt cele care au ridicat distincţia.

Citeste si: Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de a se sui în mașină și a pleca la clinica! Regretatul cântăreț și-ar fi presimțit moartea

Le mulțumesc celor două surori ale artistului, doamnelor Maria Tarchila și Domnica Vârvesc pentru că au fost alături de noi la momentul omagial și au primit placheta de onoare, ca semn al aprecierii pentru activitatea artistică a interpretului Petrică Mîțu Stoian, pentru promovarea județului Mehedinți și a tradițiilor din  zona de nord prin intermediul pieselor sale.

Din păcate, maestrul Petrică Mîțu Stoian a plecat mult prea devreme dintre noi, în urmă cu trei săptămâni.

Mai avea multe de spus în muzica populară, mai avea multe de dăruit Mehedințiului și întregii țări! Tot în semn de omagiu, în cadrul ședinței a fost proiectat un clip care a cuprins declarații și melodii de suflet ale cântărețului de muzică populară, cântece în care artistul a elogiat județul Mehedinți și obiceiurile zonei în care s-a născut.   Odihna veșnică, Petrică Mîțu Stoian!”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinți.