Nicoleta Dragne, foc si para pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu m-ati vazut niciodata rea si nu va doresc. In platou se comporta ca un catel dresat si bine educat"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2021, 13:58

Ce au de impartit Viviana Sposub si Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne s-a suparat pe Viviana Sposub pentru faptul ca "tonul a facut diferenta" in ceea ce a spus despre ea la testimoniale.

S-au incins spiritele intre Nicoleta Dragne si Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities. Discutia dintre cele doua a devenit din ce in ce mai dura dupa ce Nicoleta a avertizat-o pe colega ei ca nu isi doreste sa o vada intr-adevar rea. Faptul ca atitudinea de la testimoniale a Vivianei nu coincide cu cea din platou, a deranjat-o maxim pe concurenta si a vrut sa ii atraga atentia pe aceasta tema.

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele detalii despre sarcină: "Vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Nicoleta Dragne si Viviana Sposub, conflict de proportii la Bravo, ai stil! Celebrities

Se pare ca si Raluca Dumitru intra in aceasta ecutie din cauza acelui testimonial al Vivianei: "Mi-au scris doua prietene si mi-au spus fii atenta cu Viviana ca uite cum au dat-o.

Pare ca si cum tu, acum, nu ii mai dai dreptate Madalinei, n-o mai sustii, nu mai e prietena ta si ca ii dai dreptate Nicoletei, ca si cand am fost falsa pana acum..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicoleta Dragne: "Ai dat cumva ca se foloseste de Madalina ca nu mai este si a prins ea curaj. Nu poti sa fii prieten cu un om care atrage hate-ul asupra ta. Ea nu stie multe lucruri si de asta m-am si enervat ca stiu niste chestii si de asta spun.

Viviana Sposub, enervata la culme de situatia creata in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Fiul lui Tibi Clenci, Tudor Anghel, are o preferată la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este concurenta care i-a furat inima puștiului

Viviana Sposub: "In continuare, nu mi se pare corect ce ai facut si anume sa discuti si sa acuzi pe cineva cand nu este aici. Doar tu ai avut ocazia sa vorbesti despre Madalina. Nu puneti niste mesaje de hate pe seama mea pe care le primiti.

Nu este corect fata de mine. Ar trebui sa va uitati la comportamentul vostru si sa vedeti de ce anumiti oameni va dau anumite mesaje. Cam cate nuante foloseste Ruxi atunci cand vorbeste despre mine la testimoniale? Cam ce cuvinte foloseste despre mine? 

Ruxi: "Viviana alege sa se invarta pe langa subiect ca sa evite adevarul."