Ce cadouri să nu faci niciodata! Lidia Fecioru a dezvăluit obiectele care aduc ghinion dacă sunt oferite celor dragi

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 mar 2022, 10:42

Cadourile pe care nu e bine să le faci de Crăciun 2021

Sursa: pexels, facebook Lidia Fecioru

Simbolice sau extravagante, scumpe sau mai puțin costisitoare, cadourile de Crăciun sunt așteptate de toată lumea. Iată ce nu ar trebui să le oferi în 2021 celor dragi. Lidia Fecioru a enumerat cadourile care aduc ghinion.

Tradiția de a oferi cadouri de Crăciun este veche de sute de ani și s-a transmis din generație în generație. Astfel, Crăciunul este despre a dărui bucurie și zâmbete. Când vine vorba despre cadouri de Crăciun, se spune că gestul contează cel mai mult. Cu toate acestea, Lidia Fecioru a dezvăluit că există câteva obiecte care nu ar trebui oferite niciodată în dar și asta pentru că aduc ghinion și atrag energiile negative.

Cadourile care aduc ghinion

Se spune că unele lucruri nu se oferă niciodată în dar, ci este mai bine ca fiecare persoană să și le cumpere. Atunci când sunt oferite, aceste obiecte le pot aduce ghinion oamenilor, este de părere bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Astfel, dacă vrei să le faci cadouri celor dragi de Crăciun, atunci trebuie să tai de pe listă următoarele obiecte.

Se crede că aceste 3 cadouri pot atrage energiile negative și le pot face mai mult rău decât bine celor care le primesc. 

1. Farfurii sau vase

Un set de farfurii din porțelan pare un cadou inspirat pentru o persoană care apreciază calitatea atunci când vine vorba despre veselă, însă, în realitate, acesta nu este deloc un cadou potrivit, mai ales de Crăciun 2021. Lidia Fecioru spune că cei care fac cadou farfurii le pot transmite prietenilor mare parte din problemele lor.

Cu toate acestea, dacă o persoană primește un set de farfurii cadou, atunci ar trebui să ofere la schimb o monedă pentru a alunga energiile negative. 

Citeste si: Ce trebuie să faci în dimineața de Crăciun 2021. Ritualul care aduce sănătate și prosperitate

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

2. Ceas

În perioada Crăciunului, o mulțime de bărbați primesc ceasuri cadou, acesta fiind un accesoriu purtat frecvent de bărbați. Ei bine, se spune că aduce ghinion să oferi în dar un ceas. Oferit cadou, ceasul poate duce la despărțire în cazul unei relații de cuplu sau la ruperea unei legături dacă este vorba despre o prietenie. 

3. Perle

Sunt elegante, rafinate și se potrivesc aproape oricui, însă perlele nu ar trebui făcute cadou, mai ales dacă este vorba doar despre o singură bijuterie. 

„La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur.”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Se crede că aduce ghinion să fie purtat un singur accesoriu cu perle.

Astfel, de preferat ar fi ca perlele să fie oferite în dar doar dacă fac parte dintr-un set. În caz contrar, domnii pot alege bijuterii cu pietre prețioase în cazul în care își doresc să își surprindă partenerele.

De orice ocazie, mai ales de sarbatori, cadourile ar trebui să fie cât mai simple și ar trebui evitate cele care nu transmit niciun mesaj. Pentru a avea un impact puternic, cadourile trebuie să spună o poveste. 

Citeste si: 8 filme de Crăciun pe care să le vezi în decembrie pe Netflix. Vor aduce magia sărbătorilor de iarnă în casa ta