Kenan İmirzalıoğlu, mărturisiri inedite despre bunul lui prieten Kıvanç Tatlıtuğ, care se pregătește să devină tată: "Este foarte încântat!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2021, 01:05

Kenan İmirzalıoğlu a vorbit despre Kıvanç Tatlıtuğ

Sursa: gecce.com.tr

Kenan İmirzalıoğlu și Kıvanç Tatlıtuğ, doi buni prieteni și colegi de breaslă urmează să devină părinți.

Doi mari actori ai cinematografiei din Turcia, dar și foarte buni prieteni, Kenan İmirzalıoğlu și Kıvanç Tatlıtuğ vor deveni părinți în curând. Dacă Kenan İmirzalıoğlu se află la cel de-al doilea copil, tânărul Kıvanç Tatlıtuğ va deveni pentru prima dată tătic și trece prin cea mai frumoasă perioada a vieții sale alături de soția sa.

Kenan İmirzalıoğlu a vorbit despre Kıvanç Tatlıtuğ, care se pregătește să devină tată

De curând, celebrul actor Kenan İmirzalıoğlu a fost zărit de jurnaliști în timp ce ieșea dintr-un salon de infrusetare din Istanbul și a fost întrebat ce părere are despre faptul că și bunul lui prieten Kivanc va deveni tată în viitorul apropiat.

Citeste si: Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția sa sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți după mulți ani de așteptare!

Kenan İmirzalıoğlu a anuntat că soția sa Sinem Kobal este însărcinată cu cel de-al doilea copil si totodata a răspuns si la întrebările despre prietenul său Kıvanç Tatlıtuğ, care a experimentat pentru prima dată entuziasmul paternității:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am vorbit, desigur, și el este foarte entuziasmat. Vine cea mai frumoasă persoană din lume.”, a spus Kenan İmirzalıoğlu despre prietenul lui.

Îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ a cucerit publicul din România cu mulți ani în urmă, mai precis în 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, în care a jucat rolul principal și de curând în producția La răscruce, în care de asmenea a jucat rolul central.

Recent Kıvanç Tatlıtuğ a anunțat că va deveni tată pentru prima dată și este extrem de fericit, după mulți ani de așteptare. Kıvanç este căsătorit încă din anul 2016 cu superbă stilista Basak Dizer și formează unul dintre cele mai reușite și logevive cupluri din Turcia.

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată pentru prima dată! Celebrul actor a dezvăluit sexul bebelușului!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.