Program TV Nehir. Vezi online serialul „Nehir” - Episodul 52, luni, 13 decembrie 2021- VIDEO. Tarik, o ultimă încercare pentru a o cuceri pe Nehir

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 13 sep 2022, 03:25

Tarik pune la cale un nou plan diabolic pentru a se asigura că Nehir va rămâne cu el

Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, începând cu ora 22:30, va fi difuzat episodul 52 din serialul „Nehir”. Poți să îl urmărești atât din fața televizorului, cât și online, pe kanald.ro.

Ultimele două episoade din serialul „Nehir” vor fi difuzate la Kanal D pe 13 și 14 decembrie 2021, de la ora 22:30. În episodul cu numărul 52, lucrurile vor avea tendința de a scăpa de sub control. Ce se va întâmpla, în cele din urmă, cu Nehir și Nazim?

Tarik intervine din nou între Nehir și Nazim. Se complică lucrurile în episodul cu numărul 52 din serialul „Nehir” 

După ce a fost la un pas de moarte, Nazim reușește să își revină spectaculos, însă nu va avea parte de liniște nici de această dată. Pentru a-i împiedica pe Nehir și Nazim să fie împreună, Tarik va pune la cale un plan prin care să îl atace din nou pe Nazim. Mai exact, Tarik va înscena un atac asupra lui Bahar și va face să pară că Nazim este cel vinovat. 

Nazim va ajunge după gratii, iar Bahar în stare gravă în spital. Deși toate dovezile îl incriminează pe Nazim, Nehir este convinsă că este vorba doar despre o neînțelegere și continuă să creadă în bărbatul iubit.

Acest lucru îl va scoate din minți pe Tarik, iar lucrurile vor scăpa de sub control. Ce se va întâmpla în continuare poți vedea urmărind episodul 52 din serialul „Nehir”, luni, pe Kanal D, de la ora 22:30.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Când se termină serialul Nehir? Care va fi deznodământul îndrăgitei producții turcești!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Serialul „Nehir”, cel care a cucerit inimile telespectatorilor Kanal D, este difuzat la Kanal D, luni și marți, de la ora 22:30. Pe 13 și 14 decembrie, fanii serialului turcesc vor putea urmări ultimele 2 episoade. Serialul „Nehir” este o poveste fabuloasă despre destin și luptă. Nehir Aksu a trăit într-un orfelinat și a fost nevoită să se descurce singură.

După o copilărie plină de lipsuri, viața continuă să o pună la încercare, tânăra întâmpinând nenumărate probleme în plan sentimental.

Serialul „Nehir” face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărit în serile de luni și marți, de la ora 22:30. Serialul poate fi vizionat atât din fața televizorului, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Nehir și Nazim, în pericol de moarte! Nu pierdeți ultimele două episoade din serialul Nehir, luni și marți, 13 și 14 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.