Anca Ciota a anunțat sexul bebelușului! Vedeta a sperat până în ultimul moment că va avea o fetiță: ”Universul ne-a dat planurile peste cap”

Autor: Madalina Maftei

Anca Ciota a anunțat sexul bebelușului!

Sursa: Instagram Anca Ciota

Anca Ciota este în culmea fericirii! Vedeta a anunțat că va fi mămică de băiețel, deși a sperat până în ultimul moment că va avea o fetiță.

În urmă cu câteva săptămâni, Anca Ciota a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta este în culmea fericirii! În urmă cu câteva momente a anunțat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume anul viitor. Anca și Phelipe au sperat până în ultimul moment că vor avea o fetiță, însă universul le-a dat planurile peste cap.

Anca Ciota și Phelipe, părinți de băiat

Veselie mare în casa Ancăi și a lui Phelipe, au anunțat sexul bebelușului. Vedeta și soțul ei urmează să devină părinți de băiat. Prezentatoarea a făcut minunatul anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a urcat un video în care anunță sexul bebelușului. 

Mesajul care însoțește videoclipul este unul inedit și emoționant. Anca a mărturisit că spera să devină mamă de fetiță, dar planurile le-au fost date peste cap.

”Pana acum cateva luni nici nu concepeam ca nu vom fi parinti de fata! Dar universul ne-a dat planurile peste cap si am simtit amandoi ca bebelușul este baiat. Ne bucuram ca vom avea un  #babyboy  si suntem fericiti ca este sanatos! Este iubit nespus si un lucrun este clar: voi avea doi baieti care sa ma răsfețe!” a scris Anca Ciota pe Instagram.

Momentul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, în video se poate observa că alături de Anca și de Phelipe, în cel mai important moment din viața lor, a fost prezentă și buna lor prietenă Adelina Pestrițu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vica Blochina, umilită de tatăl copilului ei: ”Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă” De ce nu s-a măritat niciodată

Anca Ciota, bombardată cu mesaje de felicitări

La scurt timp după ce a urcat clipul video pe Instagram, Anca Ciota a fost bombardată cu mesaje de felicitări din partea vedetelor de la noi. Printre acestea se numără, Marisa Paloma și Deea Codrea, foste concurente ”Bravo, ai stil”.

”Băiat sau fată, va fi experiența vietii voastre. 💙 Sarcină ușoară să ai! Mă bucur tare pentru voi! 🤗”, a scris Marisa Paloma.

”Vai vai, welcome to the team 😂 abia astept sa iesim la joaca ❤️❤️❤️”, a adăugat și Deea Codrea.

Prezentatoarea Kanal D a primit sute mesaje din partea celor care o urmăresc și o apreciză.

Citeste si: Anca Ciota este însărcinată! Prezentatoarea de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: "Avem emoții"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.