Reacția juratului Tibi Clenci după ce Viviana Sposub a confirmat că ar fi însărcinată

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2021, 10:11

Viviana Sposub a promis ca rezerva multe surprize si iata ca se tine de cuvant. Ce anunt a facut ea in cadrul Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub este una din cele mai surprinzătoare concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, iar cel care i-a ghicit intențiile de orice natura ar fi ele este juratul Maurice Munteanu care mereu a subliniat că vedeta este una din cele mai versatile competitoare din toate punctele de vedere. Însă, Viviana Sposub nu se oprește doar la partea de styling, ci vine și cu un pachet întreg când vine vorba de show, exact cum a intuit Maurice Munteanu.

Mai mult, în ediția de astăzi Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub anunță în platou faptul că ar fi însărcinată. Cea care o întreabă este prezentatoarea TV, Ilinca Vandici: "Ești însărcinată? Felicitări, Viviana!"

Citeste si: Lovitură dată de Anda Adam după retragerea de la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a făcut cântăreața împreună cu logodnicul ei

Viviana Sposub l-a pus pe ganduri pe Tibi Clenci la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Se întâmplă pe bune sau..."

Viviana Sposub: "Da..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înainte de dialogul spumos dintre Viviana Sposub și Ilinca Vandici, cel care a alimentat faptul că frumoasa concurenta ar putea di însărcinată este chiar logodnicul ei, George Burcea care zilele trecute a postat o imagine pe Instagram în care apare o talpa de bebeluș. Până acum nu exista declarații oficiale din partea celor doi, iar fanii așteaptă cu sufletul la gura vestea cea mare desi Viviana Sposub a declarat într-un interviu faptul că nu este momentul potrivit pentru a-și mari familia.

George Burcea, imagine controversata pe retelele de socializare anuntand asa-zisa sarcina a Vivianei Sposub

Citeste si: EXCLUSIV! Prima declarație a Andei Adam după ce s-a retras din competiția Bravo, ai stil! Celebrities

De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta.

Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.(…)

Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări.”

  a declarat Viviana Sposub.