In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Prizoniera destinului, Mehdi, tot mai increzator

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2021, 10:26
video Foto(4)

Mehdi ii marturiseste bunului sau prieten ca de acum inainte va fi atat de puternic incat nimeni nu va mai indrazni sa se apropie de familia lui.

In aceasta seara in serialul Prizoniera destinului, protagoniștii indragitului serial vor avea de infruntat noi situații, tot mai interesante, menite sa ne ofere momente pline de emoție si suspans.

Mehdi este mai fericit ca oricand pentru ca este judecat in stare de libertate si isi poate imbratisa, in voie, familia, in special pe cele doua fiice. Barbatul a venit sa-si ceara iertare pentru toate problemele pricinuite, ambelor mame ale frumoasei Zeynep, dar si fostei sale sotii, careia ii este recunoscator pentru tot ajutorul oferit in dificila perioada prin care a trecut.

Ce se intampla astazi in Prizoniera destinului: Mehdi, tot mai increzator

Pe de alta parte, atat Nermin cat si Sakine au convingerea ca Mehdi este, in continuare, un om periculos pentru Zeynep, si ii cer acesteia sa stea departe de el.

Odata cu <eliberarea> lui Mehdi, intreaga familie Karaca se muta intr-o casa uriasa. Cu totii sunt foarte fericiti, doar Nuh este ingrijorat de ceea ce se intampla, considerand ca ceva nu este in regula cu anturajul prietenului sau.

Cel mai bun prieten al lui Mehdi este convins ca acesta a intrat in afaceri necurate, cat timp a fost incarcerat si se teme pentru viitorul familiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Mehdi ii marturiseste bunului sau prieten ca de acum inainte va fi atat de puternic incat nimeni nu va mai indrazni sa se apropie de familia lui, iar afacerile vor merge struna. Nuh se teme de ce cum pot evolua lucrurile in familia Karaca …

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Mehdi din serialul Prizoniera destinului, imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprins celebrul Ibrahim Çelikkol, alături de cea mai iubita persoană din viața sa

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.