Baris din serialul Prizoniera destinului, marcat profund de o tragedie cumplită în familie! Actorul Engin Öztürk a pierdut cea mai dragă femeie din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2022, 14:29

Engin Ozturk, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: hurriyet.com.tr

Îndrăgitul actor Engin Öztürk a trecut prin cele mai cumplite momente din viață sa, când a pierdut cea mai dragă persoană.

Deși are doar 35 de ani și o experiență de peste zece ani în domeniul actoriei, Engin Öztürk a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte.

Presa din Turcia l-a etichetat drept unul dintre cei mai chipeși actori din breaslă tânăra, dar și unul dintre cei mai talentați și carismatici, fiind extrem de apreciat de public în urmă rolurilor magistral interpretate în seriale de excepție.

Baris din serialul Prizoniera destinului, marcat profund de o tragedie cumplită în familie!

Publicul din România l-a cunoscut pentru prima dată pe sarmantul actor Engin Öztürk în anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Prințului Selim, care i-a adus mare succes și l-a ajutat să urce rapid în topul celor mai apreciați actori tineri. Iar în 2019 a apărut în serialul Prizoniera destinului, în rolul unui avocat renumit.

Inițial Engin Öztürk s-a orientat către o carieră militară, pentru a urmă profesia tatălui sau, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la pasiunea să pentru actorie, astfel că s-a reorientat către Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe din Ankara, pe care a absolvit-o cu brio, devenind un actor cu drepturi depline.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

În anul 2017, Engin a trecut prin cea mai neagră perioada din viață sa, sora lui în vârstă de 44 de ani a decedat fulgerător în urmă unui infarct. Tragedia cumplită l-a marcat profund deoarece sora să mai mare i-a fost cel mai mare sprijin moral încă din copilărie și a iubit-o enorm, considerând-o o a două mama și cea mai bună prietenă și confidentă.

Pierderea teribilă a surorii sale a însemnat pentru celebrul actor o grea cumpăna a vieții sale. A fost un moment dificil în care Engin s-a gândit să renunțe la actorie, însă după câteva luni de doliu acesta a găsit puterea de a se ridică și de a merge mai departe și a decis să revină și pe platourile de filmare pentru că sora să fie în continuare mândră de realizările lui.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.