Cine este Lucia Goracci, jurnalista italiana care a făcut plângere pe numele senatoarei sotului Dianei Șoșoacă, care ar fi muscat-o de mana

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 sep 2022, 03:15

Jurnalista italiană Lucia Goracci a depus o plângere împotriva Dianei Șoșoacă în care a susținut că a fost sechestrată și agresată de soțul ei, Dumitru-Silvestru, care a mușcat-o de mână.

Lucia Goracci se afla în Bucureşti împreună cu o echipă de filmare. Totul s-a întâmplat în biroul de avocatură al Dianei Şoşoacă. Plângerea a fost depusă luni, după scandalul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, unde soţul Dianei Șoșoacă a fost interogat pentru ultraj.

Soțul Dianei Șoșoacă a mușcat o jurnalistă de mână! Dumitru-Silvestru a fost interogat pentru ultraj

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie.

După acel moment, doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă”
, spune plângerea.

Citeste si: Diana Șoșoacă îi dă bătăi de cap lui Iohannis: Refuză să facă testul Covid înainte de consultări!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară”, a adăugat jurnalista italiană.

„Senatoarea, după întrebările adresate de jurnalistă privind gestionarea pandemiei în ţară şi condiţiile din spitale, a blocat echipa şi pe Goracci în biroul său, apoi a chemat poliţia. Goracci, percheziţionată şi bruscată, a fost eliberată împreună cu echipa după 8 ore, graţie intervenţiei ambasadei italiene”, a scris o publicație despre întâmplare.

Citeste si: Maia Morgerstern, amenințată cu moartea de un simpatizant al partidului AUR! Tânărul a fost reținut de poliție

Diana Șoșoacă, iniţial amabilă, s-a arătat vizibil deranjată de întrebările pe care le primea, apoi a cerut ajutorul poliţiei, spunând că echipa de jurnalişti o ameninţă şi a solicitat ca jurnaliştii să fie controlaţi şi filmările să fie şterse.

Cine este Lucia Goracci, jurnalista agresată de soțul Dianei Șoșoacă

Lucia Gorraci activează de peste 20 de ani în jurnalism. A început colaborarea cu Rai în redacţia locală din Sicilia, ca prezentatoare a telejurnalelor, a fost reporter în Orientul Mijlociu, prezentatoare de ştiri și corespondent special în străinătate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.