Un bărbat din Brașov a dus tradiția de Crăciun la cu totul alt nivel! Omul și-a tăiat porcul în casă. Vecinii au crezut că este vorba despre o crimă și au sunat la poliție

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 dec 2021, 14:22

Un bărbat din Brașov a dus tradiția de Crăciun la cu totul alt nivel! Omul și-a tăiat porcul în casă. Vecinii au crezut că este vorba despre o crimă și au sunat la poliție

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Brașov a păstrat tradiția de Crăciun de a tăia porcul la el în casă. Vecinii, îngrijorați, au crezut că are loc o crimă și au sunat de urgență la 112.

Un bărbat din Brașov a decis să respecte tradiția de Crăciun la el în casă, așa că și-a tăiat porcul în propriul cămin. Vecinii lui, îngrijorați, au crezut că a avut loc o crimă și au sunat imediat la 112.

Un bărbat și-a tăiat porcul de Crăciun în casă. Vecinii au sunat la 112, crezând că a avut loc o crimă

După cum bine știm, Sărbătorile de iarnă se apropie, așa că gospodarii se pregătesc, ca în fiecare an, să pună pe masă cele mai bune mâncăruri. Pentru că nu toată lumea poate tăia porcul de Crăciun, dar aproape toată lumea își dorește, un bărbat din Brașov a găsit o alternativă pentru a sacrifica animalul de Crăciun.

Citeste si: La târgul de Crăciun, ca la pomul lăudat! Sute de oameni au stat la cozi kilometrice pentru a intra în târgurile organizate în marile orașe din țară!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că era foarte frig, un bărbat a decis să taie porcul în casă. Zgomotele făcute de porc care veneau din casă și sângele de pe mâinile bărbatului i-a speriat și îngrijorat pe vecinii lui, astfel că aceștia au fost determinați să sune la 112 și să le spună polițiștilor că a avut loc o crimă în apartamentul individului.

Citeste si: De ce e bine să porți mov și verde de Crăciun 2021. Tradiția pe care foarte puține persoane o cunosc

Echipajul de poliție s-a prezentat de urgență la fața locului și au sesizat că nu a avut loc nicio crimă în casa bărbatului. Există mai multe reguli care trebuie respectate când vine vorba despre tăierea porcului, așa că bărbatul s-a ales cu o amendă de Sărbători.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.