Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

Autor: Daniela Iliuta
ibrahim celikkol Foto(5)

Ibrahim Celikkol, alaturi de sotia sa

Sursa: Instagram Ibrahim Celikkol

Îndrăgitul Ibrahim Celikkol este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ibrahim Celikkol a captivat atenția publicului din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit dar și cu alură să de fotomodel, pe care și-a păstrat-o deși a renunțat la modeling de multă vreme. Sportiv de performanță încă din copilărie, Ibrahim a fost nevoit treptat să renunțe la baschetul de performanță din cauza lipsei de timp și s-a canalizat doar pe modeling și actorie o perioada, după care a renunțat și la modeling și s-a axat doar pe carieră de actor care i-a adus cele mai mari satisfacții.

Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului!

Ajuns la 39 de ani, Ibrahim Celikkol, care a dat viață personajului Mehdi în serialul Prizoniera destinului, este un soț fericit și un tătic împlinit, deoarece are o familie superbă care îl motivează să meargă mai departe și să se bucure de succes în continuare.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ibrahim Celikkol a mărturisit că a devenit actor datorită unei conjuncturi, însă nu îi pare rău deloc, ci dimpotrivă este extrem de mândru de toate realizările sale în domeniul actoriei. Publicul din România l-a văzut pentru prima dată pe micile ecrane în serialul Iffet, în anul 2012, când a jucat în rolul Cemil, care i-a adus mare succes la acea vreme și a însemnat baza carierei strălucite de astăzi.

Iar în anul 2019 a început să joace în serialul Prizoniera destinului, în rolul Mehdi, care de asemenea a fost unul de mare succes.

Dincolo de viața profesională, Ibrahim Celikkol este și un bărbat împlinit, deoarece are o familie frumoasă și unită. Actorul este căsătorit încă din anul 2017 cu o frumoasă arhitectă, care i-a dăruit un fiu, căruia i-au ales numele Ali. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Ibrahim adoră să petreacă mult timp în compania băiețelului și a soției sale.

Citeste si: Mehdi din serialul Prizoniera destinului, imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprins celebrul Ibrahim Çelikkol, alături de cea mai iubita persoană din viața sa