Tragedie în Republica Dominicană! Nouă vedete și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 sep 2022, 01:35

Tragedie în Republica Dominicană! Nouă vedete și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic

Sursa: Twitter Punto de Impacto

Un avion s-a prăbușit în Republica Dominicană miercuri. Nouă persoane au murit, printre care și doi minori.

Nouă vedete au murit tragic miercuri, într-un accident aviatic, după ce avionul care trebuia să îi transporte de la Santo Domingo în Florida s-a prăbuşit la puțin timp după decolare, în Republica Dominicană.

Accident aviatic în Republica Dominicană! Nouă persoane și-au pierdut viața

„Compania aeriană Helidosa informează şi regretă accidentul tragic al unuia dintre avioanele sale pe aeroportul Las Americas (aeroportul din Santo Domingo, din Republica Dominicană) în care au decedat toţi pasagerii şi echipajul”, se arată în comunicatul companiei care

deținea avionul. 

Citeste si: Incident pe aeroportul Otopeni! O cursă aviatică TAROM a fost anulată de urgență după ce o pasăre a intrat într-un motor

Conform foii de parcurs publicate de jurnalişti, echipajul era format din doi piloţi şi o stewardesă, în timp ce la bord se aflau şase persoane, printre care doi minori, în vârstă de patru şi 13 ani.

În plus, producătorul muzical portorican José Angel Hernandez zis şi „Flow La Movie” şi soţia sa se numără printre victime. De asemenea, Verónica Estrella, nepoata lui Eduardo Estrella, președintele Senatului Republicii Dominicane, s-a numărat și ea printre victime. Acesta a fost primul ei zbor ca stewardesă la compania Helidosa. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini rare cu familia lui Dan Petrescu au ieșit la iveală după tragicul accident aviatic din apropiere de Milano. Cum arătau soția și fiul miliardarului

Avionul era un Gulfstream și decolase din Santo Domingo. Pilotul a încercat o aterizare de urgenţă după ce a întâmpinat câteva probleme. Conform documentului, avionul decolase spre Orlando, în timp ce compania susţine că decolase spre Miami.